Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez a viselkedés azt jelenti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a viselkedés azt jelenti, hogy nincs szexuálisan kielégítve a férfi?

Figyelt kérdés
Sok fiatal felnőttkorú, FRISS(!!) kapcsolatban élő férfinél is látom, hogy szexi fehérneműs nők képeit likeolják. Értem, hogy nem vakságot fogadtak, de ha pl. fél éve vannak a párjukkal, akkor miért izgatja fel őket ennyire más nő? Ez természetes? Vagy nem elég nekik a párjuk?

2023. febr. 7. 15:37
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
37%
Eselyes hogy ezek a nok vagy telibe kinyaljak a feneket vagy nem akarnak szexelni rendesen..
2023. febr. 7. 16:57
 22/29 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem más értette, hogy mire gondoltam csak te nem. De való igaz, hogy jellem kérdése de ez is valahol kultúra kérdése is.. nem csak az hogy ki mennyire intelligens pl a munkában vagy mennyire tanult.

2023. febr. 7. 16:59
 23/29 anonim ***** válasza:
49%
Lehetséges ok, vagy alapból olyan típusú férfi.
2023. febr. 7. 17:18
 24/29 anonim ***** válasza:
50%
Igen azt jelenti....f
2023. febr. 8. 00:48
 25/29 anonim ***** válasza:
3%

Ez sokmindentől függ.

Az én feleségem pl nem szopik, mert állandóan herpeszes a szája.

Ettől még jó ember, és a szex is amúgy nagyon jó vele, viszont mindíg hiány érzetem volt. Nagyon hiányzott az orális kényeztetés.

Aztán egy pár éve a melóhelyemen mindenki hazament, én tovább maradtam, sok volt a munkám.

Egyszercsak betoppant a takarító nő. Sőt. Inkább lány.

Azthitte már nincs ott senki.

Beszélgettünk, és kiderült, hogy ő nagyon szeret szopni, de a párja ritkán merevedik, ezért hiánya van.

Összekötöttük a kellemest a hasznossal, és azóta gyakran "túlórázok." 🤪

2023. febr. 8. 11:42
 26/29 anonim ***** válasza:
Tehát megcsalod a feleséged, utolsó redvás r.banc vagy.
2023. febr. 8. 12:33
 27/29 anonim ***** válasza:
23%
Kedves Kérdező! Azért néz más nőre mert nem az igazit találta meg. Utána nem nézne senki mást. Ezt mondja egy forró vérű férfi ismerősöm is.
2023. febr. 8. 13:14
 28/29 A kérdező kommentje:
Pont ezt akartam kérdezni…hogy esélyes, hogy nem a barátnője testesíti meg azt a személyt, akivel lenni akar, csak épp “ő jutott” alapon vele van, miközben mással szívesebben lenne?
2023. febr. 8. 18:19
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz erre válaszolni, de én nem hiszek abban sem feltétlenül, amit a 27 ír..

Saját történet: én nagyon beleestem egy srácba anno… de volt barátnője, tény, h nem normális volt külsőleg nézve néha ahogy megnyilvánult(ak), de szintén ezt csinálta mellette a srác… szerintem ez gàz és szánalmas. Ja, élőben is leste a csajokat, mint egy szingli, h ki milyen jól néz ki..

Eltelt egy kis idő, más barátnője lett, aki meg a seggét kinyalta tényleg, + okos, értelmes, rendes. Nahát, nála sem változott meg… ugyanez megy,(ment), sőt, még “jobb”, élőben is dettó, nála is azóta is baráti társaságban is más csajt nézett meg kommentált… nem változott meg. És már haver szólt rá, hogy amúgy ő kapcsolatban van, miért nézeget ennyire másokat… egy másik Férfi mondta.

Elég kiábrándító viselkedés.. annyira ki is ábrándultam, h belezúgva már nem vagyok, csak fizikailag vonz (pedig nem egy nagy szám külsőre sem amúgy, nem is értem, de mindegy, ez most lényegtelen)

A lényeg, hogy ha elém állna, akkor mit tennék: elhinném, hogy az előző csajai azok pont rossz emberek voltak, és azért nézeget másokat online meg offline? Vagy arra voksolnék, hogy ennek semmi köze a barátnőkhöz, plane hogy több mellett is csinálta, ez mer jellembeli dolog? Vagy vmi függőség, vagy mellé poreszfüggőség is.

Én csak annyit tudok, h én nem hiszek a rózsaszínhabos mesékben, és abban, h mellettem nem csinálná ugyanezt..

ha pl poreszfuggo is vki, akkor megint csak előjönnek a gondok a szexben is, senki nem lesz olyan jó, nem kap annyi ingert, mármint mert feltette a saját ingerküszöbét.. soha nem kész senki “elég jó”, mert senki nem ennyire változatos neki.

Az ilyenekkel sztem átlagban a szex sem nagy szám, pont ezért..

Persze biztos van aki megváltozik, csak ahhoz tudni kell az okát, h ez változzon…

2023. febr. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!