Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők! Mit szólnátok hozzá, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Mit szólnátok hozzá, ha az új párotok közölné, hogy a 100%-os fogamzásgátlás érdekében csak a hátsó bejáraton szeretne közlekedni?

Figyelt kérdés

Nem bízik ő már sem nőkben, sem gumigyártócégekben, két gyereke van az előző kapcsolataiból, de egyikről sem tehet. Most már szeretne biztosra menni.

A válaszlehetőségek:

A, Részemről használhatja a hátsó bejáratot 100%-ban.

B, Az esetek többségében használhatja a hátsó bejáratot, de heti 1-2 alkalommal be kell mennie az elsőn is.

C, Néhanapján használhatja a hátsó bejáratot is, de az első bejárat használata kötelező.

D, A hátsó bejáraton történő közlekedést nem engedélyezem.

2023. febr. 3. 18:31
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:
93%

Erről az jut eszembe, amit a nőknek szokás mondani, amikor a nemkívánt gyerek a téma: ha csukva tartod a lábad, nem kell emiatt aggódnod.

Szóval tartsd a gatyádban a farkad, és akkor nem lesz több gyereked, és nem kell egy nőt sem arra kárhoztatnod, hogy élvezet nélkül, sőt, fájdalmak árán kelljen veled szexelnie. Bár ez a második érv nem hiszem, hogy fontos lenne számodra...

2023. febr. 3. 23:12
 42/58 anonim ***** válasza:
100%
Abban a pillanatban szakítanék: egyrészt semmilyen emberi kapcsolatnak nincs értelme bizalom nélkül. Másrészt engem taszít az anál, ellenben igényem a hagyományos szex, vagyis mellette a szexuális életem is pocsék lenne.
2023. febr. 3. 23:16
 43/58 anonim ***** válasza:
100%
#14. Az én Férjem is így van ezzel.
2023. febr. 3. 23:41
 44/58 anonim ***** válasza:
100%

Hogy lehet úgy két gyereke,hogy egyikről se tehet?

Ez az ember egy igazi IQ betyár!

Nem hogy hátra,még előre se engedném neki!

2023. febr. 5. 14:19
 45/58 anonim ***** válasza:
100%
"Egyikról sem tehet" Óriási. :D :D :D
2023. febr. 5. 15:33
 46/58 anonim ***** válasza:
100%
Van négy gyerekem, egyikről sem tehetek, csak ahogy járkáltam a lakásban, beleestem egy álló f.szba négyszer... 🤣🤣🤣 Nem tehetek róla... 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
2023. febr. 5. 16:26
 47/58 anonim ***** válasza:
100%
Köttesse el magát, előtte pedig fagyasszon le anyagot,
2023. febr. 14. 22:49
 48/58 anonim ***** válasza:
62%
Nincs olyan, hogy hátsó bejárat. Az igazából kijárat. Ha b.uzi vagy, ne nőkkel kezdj.
2023. febr. 15. 11:03
 49/58 anonim ***** válasza:
12%
48: akkor a férfiak 99%-a b-uzi, mert ahány partnerem csak volt, mindegyik erősen érdeklődött a hátsó BEJÁRAT iránt (ennyi erővel meg a hüvely is kijárat...)
2023. febr. 15. 11:49
 50/58 anonim ***** válasza:
73%
Aki idősebb korában minden fingásnál be is akar szarni annak javaslom ezt a típusát a fogamzásgátlásnak.
2023. febr. 15. 15:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!