Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Folyamatosan ordibál velem és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyamatosan ordibál velem és tegnap megütött beszélgessek el vele vagy inkább nyugisan mennyek el ?

Figyelt kérdés

Persze én se vagyok ártatlan én is ahelyett hogy rá hagynám vagy bocsánatot kérnék vissza kiabáltam. Haza jött munka után ott szerintem lehetett valami gond mert nagyon ideges volt ki szedtem neki a kaját csináltam neki teát is eddig még minden nyugis volt...... Este 9/10 körül a kutyája be piszkolt és velem kezdett el veszekedni hogy miért nem vittem le és mondtam hogy voltunk lent és ő is nyugodtan le vihetné mivel az övé. Ebből ki indult ismét a vita és még ütött. Nem lehet vele beszélgetni normálisan mert rögtön kiabál.

28/N

32/F

(5 éve vagyunk együtt)

2023. febr. 3. 15:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
9# erre nem írok semmit.29f
2023. febr. 3. 15:48
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a következő beszélgetésből akkora verés lesz, hogy maradandó nyomot hagy. Esetleg rosszabb.

Beszélgessen vele a kórboncnok! Hagyd már ott a pichába! Ott

2023. febr. 3. 15:51
 13/27 anonim ***** válasza:
88%
Bőrönd elő, övé vagy a tied, és pakolás.
2023. febr. 3. 16:20
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

"ahelyett hogy rá hagynám vagy bocsánatot kérnék... szedtem neki a kaját csináltam neki teát is"

Szerintem azért nálad sincs minden rendben.

2023. febr. 3. 16:27
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
:(
2023. febr. 3. 16:32
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ti meg nem vagytok elég kritikusak a férfitársaitokkal, meg persze magatokkal se.

2023. febr. 3. 16:57
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

5

Nem mindegy? Lapát mindkét esetben. A "nagyon megütött" verzióra rendőrségi feljelentés mellékelésével.

2023. febr. 3. 16:59
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
Szépen húzz el örökre. :)
2023. febr. 3. 17:35
 19/27 anonim ***** válasza:
15%

Ezt választottad anyukám. Előtte is ilyen volt, csak olyan jókepű, meg cuki. Hát most vagy hagyod magad verni, mert kapsz még többet is, vagy elmész a francba magadnak, ha van hova, de gyanítom nincs hova menned.

Legközelebb normális embert válassz, egy igazi férfi sosem üt meg egy nőt, vagy gyengébbet egyáltalán, nem alakulhat úgy. Ez csak a csicskák szokása!

2023. febr. 3. 17:49
 20/27 anonim ***** válasza:
73%

Nem, ezek a férfiak még véletlenül se manipulálják a párjukat a végsőkig, hogy az ne vegye észre, mi is történik vele, sőt az önbizamát, esetleg a szociális kapcsolatait is leépíti közben, hogy még véletlenül se legyen hova menni, és véletlenül se higgye el a bántalmazott, hogy ő bárkinek is kellene. De nyilván őt kell okolni.

Ha meg a nők minden red flag-re figyelnek ismerkedéskor, és tényleg megválogatják, hogy kitől akarnak többet, akkor meg az a baj, hogy válogatósak meg nem nyitottak a férfiakra, pedig hát szegények nem csinálnak semmit. Én konkrétan nem ismerek olyan nőt, akinek nincs valami specifikusan férfitól származó traumája.

Amíg egy országban statisztikailag lehetséges az, hogy minden hétre jut egy férfi, aki megöli a feleségét/barátnőjét/élettársát (aki történetesen nő), addig nem a nőket kellene b@szogatni,hogy rosszul választanak, hanem azt a kérdést kellene már végre feltenni, hogy mégis milyen az a "felhozatal" amiből tudnak ezek a nők választani. Csak ezeket a kérdéseket nyilván senki nem meri feltenni, mert sok férfi sértődöttséggel, dühvel, férfitársai mentegetésével reagál. Szerintem egy empatikus férfi felfogja, hogy ebben a világban nőnek lenni veszélyes, hogy sok férfi hozzáállása a nőkhöz és a szexualitáshoz undorító és problémás, és nem sértődik meg, ha mondjuk szidok egy egyértelműen bántalmazó férfit, hanem velem együtt szidja.

2023. febr. 3. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!