Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti bele szoktatok nézni a párotok telefonjába?
Soha, az mindenkinek a privát szférája. Azért vagyok együtt valakivel, mert megbízom benne.
N
- 1-2 napja volt ez a kérdés már.
- Dikkház ide, miket íre.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Tudjuk egymas feloldo kodjat, de csak akkor "turkalok" a telefonjaban ha keresek valamit (es itt nem nokkel valo chatelest kell erteni, hanem egy kepet vagy videot amit tudom, hogy o orokitett meg a gyerekrol, nyaralasrol, egymasrol)
En tudom a jelszavait, kartya kodokat, o az enyemet csak azert nem mert elfelejti.
8 eve vagyunk egyutt.
Kutakodni nem szoktam, de nekünk semmi nincs abban, ha a másik használja a cuccainkat. Be tudunk lépni egymás kütyüibe, egyáltalán nem zavar, hogy hozzányúl a másik. Így van ez azóta, hogy egyre többet lógtunk együtt.
Ha most feloldanám a mobilját és végiglapoznám a beszélgetéseit, ahhoz sem szólna semmit, fordított esetben én sem. Annyit szokott a lelkemre kötni, hogy ha valami bizalmasat látok, ne tudja meg az, hogy láttam, aki írta neki.
Szerintünk ez teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!