Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az ha az "exem" de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az ha az "exem" de nemis igazán ex mert nem jöttünk össze mert kapcs.vagyok, ir nekem ittas állapotban, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Tudom hogy be volt rugava , vagy hogy ittas volt, mert hétvégén előfordul nála.

2023. jan. 26. 09:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Nincs más akit felszedjen
2023. jan. 26. 09:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem jártunk is meg nem is, de nem volt sex csak egyéb. :)
2023. jan. 26. 09:25
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szexre hajt.
2023. jan. 26. 09:26
 4/5 A kérdező kommentje:
Igaziból nem jöttünk össze, csak 1x volt csok köztünk
2023. jan. 26. 09:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Na most akkor jártatok vagy nem? Nincs olyan, hogy is-is. Amúgy meg azt jelenti, hogy részegen írt, ennyi. Felesleges azon agyalni, hogy miért, főleg, ha kapcsolatban vagy. De a legtisztább, ha tőle kérdezed ezt meg.
2023. jan. 26. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!