Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha a pasim 30...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha a pasim 30 lányt követ instán?

Figyelt kérdés

Olyan lányok akikkel kavart vagy irogatott, vagy csak tetszettek neki és engem zavar hogy nézi őket.

4 éves kapcsolat.

26/f 23/l

2023. jan. 26. 07:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/73 anonim ***** válasza:
23%
59. Érdekes másnak jó az a teljesítmény, mindig van kivel megcsalni titeket kultúrált szexualitású nőket.
2023. jan. 26. 16:28
 62/73 anonim ***** válasza:
32%
#53-as vagyok. Hiába pontoztatok le az is egy opció.
2023. jan. 26. 16:29
 63/73 anonim ***** válasza:
39%

Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent a kulúrált szexualitás? Mert szerintem félreérted.

2023. jan. 26. 16:34
 64/73 anonim ***** válasza:
26%

És ha kihűlik a kapcsolat, akkor másokra kell verni, nem pedig megbeszélni és kompromisszumot kötni, igaz?

2023. jan. 26. 16:35
 65/73 anonim ***** válasza:
70%
Majd legközelebb ha elromlik a csap, elmegyek szállodába.
2023. jan. 26. 16:38
 66/73 anonim ***** válasza:
72%

Ahelyett, hogy vitáztok inkább adhatnátok tanácsot a kérdezőnek. 🤦‍♀️

Úgysem értitek meg egymást...

Kérdező, ha úgy érzed megalázó amit tesz akármennyire szereted a szakítás a legjobb opció, mert a pasid nem fogja miattad abvahagyni amit csinál, eddig nem volt rád tekintettel ezek után sem fog.

Nem tudom miért teszi, lehet úgy gondolja nincs benne semmi, viszont gáz, hogy ha gondjaitok vannak (mert az tuti, hogy vannak) ahelyett, hogy leülne veled beszélni,elárulni, hogy mit várna el tőled, vagy netán, hogy nem szerelmes beléd inkább a könnyebb utat választja.

Ami ahhoz fog vezetni, hogy vagy hűtlen lesz, vagy elhagy más nő miatt.

Úgyhogy mindenképpen a legkézenfekvőbb megoldás a szakítás lenne, persze úgy teszel, ahogy jónak látod, de meglátod, hogy ami elkerülhetetlen az tényleg az előbb utóbb...

2023. jan. 26. 16:41
 67/73 anonim ***** válasza:
#62: Olvasd el a válaszom, 66 is én vagyok.
2023. jan. 26. 16:42
 68/73 anonim ***** válasza:
29%
63. Az hogy szerinteted mi azt már előadtad. A férfi tegye oda magát, mindent tegyen meg, dolgozzon akár éveket, hogy a nő egyáltalán beszélni merjen szex közben. És ez ugye így tők rendben van, mert tenni csak a férfinak kell a nőért, fordítva soha. A nő elvárhatja a neki jó szexet, a férfinak meg kussa neve. És ha néha kap egy csontot akkor még legyen hálás is hogy lealacsonyodtak hozzá.
2023. jan. 26. 16:43
 69/73 anonim ***** válasza:
29%
64. Milyen komromuisszúm? Azt csak a férfinak kell adni a nőért.
2023. jan. 26. 16:45
 70/73 anonim ***** válasza:
40%

A kompromisszum fogalmával sem vagy tisztában, úgy látszik. Szerintem ne égesd magad tovább.

2023. jan. 26. 16:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!