Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha a pasim 30 lányt követ instán?
Olyan lányok akikkel kavart vagy irogatott, vagy csak tetszettek neki és engem zavar hogy nézi őket.
4 éves kapcsolat.
26/f 23/l
Tudod te egyáltalán, hogy mit jelent a kulúrált szexualitás? Mert szerintem félreérted.
És ha kihűlik a kapcsolat, akkor másokra kell verni, nem pedig megbeszélni és kompromisszumot kötni, igaz?
Ahelyett, hogy vitáztok inkább adhatnátok tanácsot a kérdezőnek. 🤦♀️
Úgysem értitek meg egymást...
Kérdező, ha úgy érzed megalázó amit tesz akármennyire szereted a szakítás a legjobb opció, mert a pasid nem fogja miattad abvahagyni amit csinál, eddig nem volt rád tekintettel ezek után sem fog.
Nem tudom miért teszi, lehet úgy gondolja nincs benne semmi, viszont gáz, hogy ha gondjaitok vannak (mert az tuti, hogy vannak) ahelyett, hogy leülne veled beszélni,elárulni, hogy mit várna el tőled, vagy netán, hogy nem szerelmes beléd inkább a könnyebb utat választja.
Ami ahhoz fog vezetni, hogy vagy hűtlen lesz, vagy elhagy más nő miatt.
Úgyhogy mindenképpen a legkézenfekvőbb megoldás a szakítás lenne, persze úgy teszel, ahogy jónak látod, de meglátod, hogy ami elkerülhetetlen az tényleg az előbb utóbb...
A kompromisszum fogalmával sem vagy tisztában, úgy látszik. Szerintem ne égesd magad tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!