Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után eljegyzés?
25 F vagyok
4 éve járok a barátnőmmel,ő 24 éves.
Igazából nem tudom mással elképzelni a jövőmet.
Hajra.
A gyakori nepe aldasat adja a frigyetekre. Ha kerdezik nyugodtan hivatkozz ram.
3,5 éve élünk együtt.
Fél év után úgy voltam,hogy költözzön hozzám.
Dolgozott akkor már ő is,minek fizette volna az albérletet.
Nem kerget a tatár, érdemes lehet még várni néhány évet a korotok miatt. Nyilván ez egy formalitás, és egyben egy nagyon kedves gesztus, amivel jelzed felé az őszinte érzéseidet, és ezzel még nem az esküvő napját kell kitűzni azonnal ...
Ebben a korban szerintem sokat tud változni az ember személyisége.
A korai házasságnak jelenleg Magyarországon nincsen valami jó statisztikája.
Most meg leszek kövezve, de amikor annak idején megismerkedtél egy lánnyal, elmentél katonának, és amikor vissza jöttél ő pedig megvárt, szokás volt összeházasodni. Tegye fel a kezét ebből a korosztalyból akik tényleg jól érzik magukat ebben felnőtt fejjel.
Tényleg nem a kedvedet szeretném szegni, kívánom legyetek boldogok, szeressétek egymást, de nem kell rohanni.
56F
Tényleg fiatalok vagytok, de azért nem a 18 éves kategória! Te felkészült vagy, az nem kérdés. Azt nem írtad, hogy beszéltetek-e erről valaha. Puhatolózz a barátnődnél, hogy ő egyáltalán mit gondol a házasságról! Tervez-e ilyet egyáltalán az életében?
Kérlek ne a semmiből kérd meg a kezét, mert annak érdekes vége lehet.
Nekem először 23 évesen, 3 év után kérte meg a kezem a barátom és totál megdöbbentem, mert SOHA nem beszéltünk házasságról, így hirtelen köpni-nyelni nem tudtam... Nagyon-nagyon szerettem, de annyira váratlan volt és igazságtalannak éreztem, hogy amíg ő hónapokat készült erre, nekem 5 másodpercem volt válaszolni!!??
Ha ti már beszéltetek erről és pozitívan állt hozzá, akkor hajrá!
Ha mégis bizonytalan vagy és látod rajta, hogy ő is az, akkor készülj egy olyasmi szöveggel az "Igen" után, hogy nem muszáj kapkodni, majd összeházasodtok 2 év után, vagy amikor jónak látjátok. Nem kötelességetek a következő évben! Viszont mindenképp tedd hozzá, hogy te elvennéd akár már holnap is, nehogy félreértse... xD
Akik erre azt írják, hogy minek az eljegyzés, ha 2 év múlva (vagy több idő után) lesz csak a házasságkötés, azoknak üzenem előre is, hogy ez csak egy vészhelyzet-duma a pasinak, ha a lányon látszik a bizonytalanság... Elvégre nem kérheti vissza a gyűrűt, ha a lánykérés után kiderül, hogy a lány mondjuk csak 2026-ban házasodna.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!