Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt a konfliktust megoldani, ha a pasi nem akar megválni a macskától, a barátnő meg nem akar a házába állatot?
A csajhoz költözne a srác a macskával. Nincs olyan, hogy melyik volt előbb, mert nagyjából egy időbe lett a macska meg az új kapcsolat is. A csaj szereti a macskákat amúgy - csak nem saját lakásában. Fél, hogy minden tele szőrrel, büdös lesz, nem akarja a macskát beengedni az ágyba, az utóbbi valahogy még meg is oldották volna...
Mi a megoldás? Kinek kell engedni és mennyit? A kapcsolat nagyon jó, ezt leszámítva...
Ez vicc lesz:
Pasi csempésszen egy egeret a lakásba, mikor a csaj észreveszi az egeret, a pasi ajánlja fel, hogy a macskájával elkapatja. Aznap átmegy a macskával, macska megfogja az egeret. Ezután a pasinak már csak ennyit kell mondania:
-Ugye milyen hasznos egy macska a lakásban? 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
"Pasi nem akar megválni a macskától"???
Jézus Isten. Ilyen is van???
A macska egyálltalán nem pasis dolog.
Olyan mintha rózsaszinű esernyő lenne a kezében.
Nem jönnék össze olyan férfival, akinek problémát jelent a macskám.
Ennyi. És mivel szeretem a macskákat, a "miután megdöglik, összeköltözünk" sem opció, mert miután elgyászoltam, vennék másikat. :)
Sajnos ez a kutyázás, macskázás ez egyre nagyobb népbetegség lett.
Mint ahogy látjuk is, egyre tőbben vannak, akiknek fontosabb még a párkapcsolatnál is.
En is voltam olyan kapcsolatban ahol a nőnek kutyái voltak, és én a következőket állapítottam meg.
Ilyen emberkével csak az jöjjön össze, aki megelékszik kevés szeretettel, mert a több, az úgyis az állatnak jut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!