Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkoholistával élni ?
Na, viccelni sem lehet... :DDD
De bővebben kellene írnod a dologról, mióta kezdte, mióta tart ott, ami már neked is sok, egyáltalán ki neked, nő vagy férfi vagy, korotok...?
Erről a témáról a párom tudna részletesen beszámolni.
Annyit tudok segíteni, hogy talán a párodnak is jönni fog egy "szikra", mint nekem, és felhagy ezzel az életmódjával. Ehhez viszont türelem kell, és valóban szeretned, hogy legyen időd ezt kivárni. Nehéz, de azt Te tudod megéri e ezt az időd belefektetni. Ha agresszív, mikor ittas, abban az esetben nem adnék még magamnak sem esélyt. Nekünk szerencsénk volt, mert jómagam mindenkit szerettem olyankor, mikor ittam, mikor nem akkor pedig többet adtam a kapcsolatba, mint egy átlagos ember.
Próbáltunk orvosi segítséget is, de nem vezetett sehová, mer az elhatározás, akarat nem volt meg. Most megvan, és élvezzük, pótoljuk ami kimaradt a kapcsolatunkból az évek során. Szerinte megérte várni, és elviselni.
Nem is értem, minek itt a szót szaporítani, bár belátom, nem vagyunk egyformák. Én amint az első jelét meglátnám, hogy a párom alkesz irányba mozdul, egyszer szólnék, hogy nálam ez abszolút nem játszik, ha nem használ, akkor egyből kirakom.
Biztosan nem nézegetném az alkesz fejét meg a sörösüvegeket. Nemhogy még bármit is toleráljak.
Most aki azzal jön, hogy de megfogadtam, hogy jóban-rosszban, az még nem élt együtt alkoholista emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!