Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Állandóan piszkál, ez mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állandóan piszkál, ez mit jelent a fiúknál?

Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam (fiú) és állandóan bökdösi az oldalam (mert csikis vagyok), meg neveket talál ki, meg ha meglát akkor mindig elkezd nagyon vicceseket mondani. Nekem először a gyerekesség jutott az eszembe, de Ő 18 éves én meg 17, szóval annyira már nem kéne ovodás módon közeledni. És a kérdés..hogy fiúk, ha csináltok ilyet egy lánnyal azt miért csináljátok?:)
2010. okt. 3. 15:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem tetszel neki, csak szegény nagyon gyerekes...
2010. okt. 3. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:
Bejössz neki!:D
2010. okt. 3. 21:52
 13/16 félénk srác ***** válasza:
nálam ugyan ez van de engem egy csaj piszkál de ööö nem bökdös ha nem zsibasztot ad de nem utök visza mert nem vagyok barom. ez mit jelent?
2010. okt. 3. 22:12
 14/16 A kérdező kommentje:
uccsó a lányoknál nem tudom milyen ha "piszkál" egy fiút ezt még nem tapasztaltam..de én azt zsibbasztanám akit rühellek ^^'
2010. okt. 21. 18:08
 15/16 félénk srác ***** válasza:
aha de nem ruhel az tuti ojanokaz szokot mondani hogy aranyos vagy kedves meg stb.....
2010. dec. 20. 17:01
 16/16 anonim válasza:
tul idosek hozza?? velem ugyanezt csinalja valaki, aki 23 eves....igaz en nem magyarorszagon lakok, de annyira idegesito, hogy egyszer kellek neki, aztan meg ugy viselkedik mint az ovisok, pl nem rakhatom a poharam arra a helyre ahova o, nem marad velem egy szobaban, nem ul mellem az agyon stb. Komolyan ez miert jo?? meg mit jelent? :D
2012. jan. 15. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!