Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Házas vagyok, de férjem barátja tetszik?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! A helyzet a következő: 4 éve vagyunk házasok a férjemmel. Van egy kisfiunk is. Első pillanattól kezdve ismerem a haverjait, főleg Petit. 23 éves, legjobb barátok már születésük óta. Peti viszont mindig figyelmesebb volt velem mint a férjem valaha is. A férjem sosem engedett előre az ajtónál, Peti mindig megteszi. A férjem sosem érdeklődik a hogylétem felől, milyen napom volt,stb. Peti mindig megkérdezi ha találkozunk. A férjemnek csak annyiból áll a nap, hogy elmegy dolgozni 10 órát, hazajön eszik kimegy motrot javítani (hobbi) és ennyi. Se velem se a fiunkkal nem foglalkozik. Neki szerinte annyi a szerepe amit bekell tölteni hogy "eltartja a családot" de lelki támaszt nem kell nyujtani. Én 4 éve itthon vagyok a fiammal semmi segítséggel se barátok barátnők szülők senkim sincs. Csak ő. Meg Peti.. Peti sokkal kedvesebb és ezt ő is tudja hogy a férjem nem ilyen, lehet ezért érzi szükségesnek hogy legalább ennyivel feldobja a napom.. volt néha h összeültünk az ő baráti társaságával társasozni akkor még nem volt gyerekünk. Rendszerint ketten maradtunk utolsónak mindig mosolygott rám zavarban volt. Buliban voltunk átkarolta a vállam mikor mellette álltam. Sosem léptem se nem mondtam semmit. De érezte hogy nem közömbös nekem. Most nemrég volt a szülinapom. Nagy tarsasággal ünnepeltük sosem volt koztunk fizikai kapcsolat max érintés.. és amikor senki se volt közelemben odajött átölelt erősen. Mondta boldog szülinapot.. és nevetett aranyosan . Nem tudtam hová tenni éjszaka hatralevő részében szemeztünk. Mit gondoltok? Mit kell ilyenkor tennem? Ejszaka róla ábrándozok barcsak enyém lenne. Akár egy fél percre is. Szeretem a férjem de vele nem tudok megbeszélni semmit. Mondja nem erdekli megvannak az ő bajai. Mindig azt vágja a fejemhez hogy nekünk dolgozik hogy legyen pénzünk. Pedig nem egyszer akartam menni dolgozni de lerázott azt mondta nem mehetek mert tuti meg fogom csalni mert a nők csak b*szni szeretnek. Hozzáteszem sose elégít ki csak én őt..elmegy akkor mar vége is a szexnek pedig én is kívánom sokszor mondtam neki. Mar irtózom ha lekell vele feküdnöm. Petivel egyszer autóban ültünk .. meg akarta fogni a kezem de gyorsan visszahúzta mikor látta hogy jön a ferjem. Vágyom utána, szinte minden nap csak ő jar a fejemben. El fog ez mulni vagy mindig igy lesz?
Férjed egy sz.r alak, mi az, hogy nem enged dolgozni, mert megcsalod?? Tejesen ki vagy neki szolgáltatva!
És akkor ráadásul itt van Peti.
Hát én ott hagynám a férjemet Petiért, még ha nem is ismered 100%-osan csakis jobb lehet ennél
2023. jan. 20. 21:35
12/18 anonim válasza:
8 miből szűrted le h peti egy puha p*cs?
nálad a figyelmesség, kedvesség a fő jellemzői egy puha p*csnek?
egyébként nekem se szimpatikus mert rányomul a haverja nőjére, de ennyi alapján nem az jut róla eszembe hogy puha p*cs.
2023. jan. 20. 23:04
13/18 anonim válasza:
12
Nekem fura, hogy néha-néha történik valami, amikor éppen közel kerülnek egymáshoz. Ha annyira akarna valamit, akkor jobban keresné a társaságát. Ennyiből nekem úgy tűnik, hogy itt is tart egy vasat a tűzben, meg máshol is.
2023. jan. 21. 00:18
14/18 anonim válasza:
Előző vagyok, ez a Peti egyszerűen látja, hogy rossz a házassága, ezért kerülgeti, hátha sikerül megdöntenie egy alkalommal.Nem tűnik túl komolynak.
2023. jan. 21. 00:20
15/18 anonim válasza:
lehet
de az is lehet hogy őrlődik hogy tényleg lecsapja-e a haver kezéről a csajt, ezért nem lép igazán.
2023. jan. 21. 00:27
16/18 anonim válasza:
15
Ezt csak a nők szeretnék így hinni, hogy annyira fontosak valakinek, hogy sunyiban fogdossa a kezüket, míg a férj nem látja, de lépni nem mer. Ne máááár...Ha meg tényleg őrlődik, akkor meg puha p*
2023. jan. 21. 09:42
17/18 anonim válasza:
Még ha nem lenne a Peti akkor is válnék azok alapján amiket leirtál és keresnék egy olyat akinek fontos vagyok minden értelemben.Az hogy leszarja mi van veled válóok.Csak vagy neki aki mos főz takarit gyereket nevel és szétrakja a lábát kényelmes neki igy.De ez kb ennyi.Szomorú hogy ilyen életed van.
2023. jan. 21. 11:06
18/18 anonim válasza:
Férjed van. Hűséget fogadtál. Nem kéne hogy tetszem! Aljas dolog ! Tisztesseges ilyet nem csinál! Végig se olvasom a kommentet
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!