Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő megüt egy férfit, a férfi visszaadhatja?
Csak akkora erővel, amekkorával a nő is megütötte.
Vagy ez nem megoldás?
De ha meg nem, akkor a férfi megszűnik férfinak lenni, és papucs lesz?

Kb elsüllyednék, ha megütnék egy nőt. Ha elkezdene tombolni, hadonászni, legfeljebb megfognám, hogy ne mozgolódjon.
Csak a turbófeministák hiszik azt, hogy egy konzervatív pali veri a nőket.
Vagy akkor én nem vagyok konzervatív.
Gyengébbeket csak a férgek nyomják el.

Csak önvédelemből szabad erőszakhoz folyamodni, és akkor is csak indokolt mértékben.
Szóval megvédheted magad, feljelentést tehetsz testi sértésért.
Ha az ütés nem okozott fizikai károsodást vagy nem jelentett tényleges veszéályt, akkor ne üss vissza, inkább dobd ki a nőt/pasit.

"De ha meg nem, akkor a férfi megszűnik férfinak lenni, és papucs lesz?"
INkább az agresszív mitugrász pasikák nem férfiak, csak egy kis puffancs ideggörcsök.

17.
Aki viszont tűri szó nélkül, az a jó ember, az igazi férfi...? Jézus volt ennyire naiv az Újszövetségben, hogy mindenféle kínzást zokszó nélkül eltűrt.

17
Ki mondta, hogy szó nélkül tűrni kell?
Egy komoly beszélgetés, és ha megismétlődik a történet, akkor szakítás.

Az oviban mindig azt mondom a gyerekeknek, hogy szóljanak nekem, ha valaki bántja őket, és én majd megbüntetem (tulajdonképpen én vagyok a karma :D ).
Ti nem jártatok óvodába? A verekedés, ütés, csúfolódás rossz dolog. Ilyen alap dolgokat meg kell kérdezni? :o
Nem, Pistike, a fikát nem eszzük meg! Ez a szint kb.

19.
A legtöbb helyen nem ilyen óvónéni/napközistanár volt, hanem az a típus, aki a rohadék gyerekre tett panaszra csak odamormogja két cigi között, hogy "majd figyelek rá", aztán folytatja a traccspartit a többi pedagógussal, olyan fontos témákban, mint az előző esti tévéműsor vagy a politika.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!