Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő hogy van akit nem vonz a párja megváltozott külseje?
Nem a természetes változásra gondolok vagy betegség okozta változásra.
Arra amikor próbálta a másik tudtára adni vagy segíteni h feljött pár kg.
Este 9kor megeszik egy doboz csokit vagy joghurtot rendszeresen vlmelyiket. Semmit nem mozog, ülőmunkát végez, itthon 4 5órat mobilozik. Fáj a dereka lába újra. Ezek akkor fordultak elő főleg ha felment pár kg .
(De mondja h nézd lóg a bőröm meg vékony a nyakam stb..azért nem annyira mint ahogy ő próbálja magát nyugtatni h jó ahogy csinálja..)
Hát kb 12 kgval hízott meg.
Mivel alapból ízületi és egyéb gondjai vannak ez csak tovább ront rajta.. és ezt nem fogja fel..sokszor úgy mozog mint egy 70éves, állandóan azzal jön h fáj vlmije..de megmozdulni lusta 4 5 órát mobilozik itthon naponta
Nem is 1-2 kg-ról van szó, de amikor már láthatóan van változás ne csodálkozzanak....
" Szeretni, és testileg vonzódni valakihez nem ugyanaz" ---> persze, hogy nem ugyanaz, sok embert lehet szeretni szerethetem úgy mint legjobb barátot, csak nem biztos, hogy lefeküdne vele az ember mert nem kívánja....---> ez viszont a kapcsolat rovására mehet.
"Miért elítélendő hogy van akit nem vonz a párja megváltozott külseje?"
Mert rengetegen szoronganak a külsejük miatt és rengetegen élnek egészségtelen módon. És mennyivel egyszerűbb ilyen kérdések alatt a kérdezőt támadni, mint szembenézni azzal, hogy egészségtelenül élsz, és nem nézel ki jól.
#12: Szerintem félreértettél kicsit. :-)
Én is pont azt mondom, hogy attól, hogy valakit szeretünk, komolyabb testi változás hatására ez a vonzalom eltűnhet. És persze, idővel ilyenkor borítékolható, hogy ez a kapcsolat rovására megy, hiszen ez nullára redukálja az intimitást. Ami azért csak-csak lényeges eleme a kapcsolatnak, még akkor is, ha egyébként egy érzelmeken alapuló, mély kapcsolatról lenne szó.
#13 "Én nem értem, hogy miért kell szólni olyan értelemben, hogy az ember csak észreveszi, hogy egyre nagyobb méretű ruhák kellenek, nem?"
Észreveszi, de nem veszi észre, hogy cselekednie kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!