Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buli a barátnőmmel és a férjemmel? Kinek van igaza?
Sziasztok. Leírom nem túl röviden a storyt aztán írjátok meg kinek van igaza szerintetek.
Néhanapján elmegyünk a barátnőmmel ketten bulizni, (tavaly pl 3x, szóval nem havi szinten) emellett néha össze ülünk kávézni, vagy a ő a férjével, én a férjemmel, gyerekekkel vagy gyerekek nélkül is járunk szórakozni(nyilván gyerekkel nem bulizni 😂)
Tegnap volt a szülinapom, és kaptam a baratnomtől koncertjegyet, hogy elmehetnék bulizni egyet.
Előtte kérdezte a férjét, hogy neki lenne e kedve négyesben elmenni, de ő nem akart, azt mondta menjünk mi ketten. Ezt akkor is elmondta, mikor át adta a jegyeket. Erre a férjem, hogy neki meg van kedve, rendeljünk neki is +1 jegyet.
Én aztán tegnap este, és ma délután is próbáltam neki szépen elmagyarázni, hogy miért is nem szeretném ha jönne, meg eléggé hülyén jönne ki, hogy ki tartja a gyertyát épp.. A férjem vagy a barátnőm...
Modntam hogy szedje rá a barátját, és akkor menjünk 4-en,vagy menjünk el máskor kettesben bulizni, de ő csak azt hajtogatja hogy én nem akarok vele menni, holott fel ajánlottam egyéb opciókat is, de csak köti az ebet a karohoz...
nyilván délután mondta felb@szódva,hogy akkor nem jön, azóta nem beszél velem... Szerintetek?
Tipikus példája, amikor egy egyszerűen megoldható helyzetet szándékosan nem oldotok meg.
Mi a fészkes fenéért ne mehetne a férjed is?...
Valahol megertem őt, mert ő veled ment volna hiába van ott a barátnő.
Egyébként érthetetlen az a rész, ahol a gyertyákat írtad, mert nem senkinek gyertyazni.
Az lett volna a cél, a lényeg, hogy mindhárman jól érzitek magatokat.
Plusz attól, hogy a barátnőd párja nem akart menni attól még a tiéd akart volna és nyugodtan mehetett volna.
Miota baratnos program ha a baratno kerdezte a ferjet hogy jonne-e?
Latom a szovegertes nehez egyeseknek.
"Előtte kérdezte a férjét, hogy neki lenne e kedve négyesben elmenni, de ő nem akart, azt mondta menjünk mi ketten. Ezt akkor is elmondta, mikor át adta a jegyeket. Erre a férjem, hogy neki meg van kedve, rendeljünk neki is +1 jegyet."
A barátnőd férje döntötte el hogy ketten menjetek és a te partnered mégcsak inviltalva sem volt 3 embertől!
Aztán mikor ő kéredzketik, mint a kutya, akkor meg le van patttintva.
A barátnőd meghívta a férjét, de te nem!
Minden joga megvan a sértődöttségre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!