Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet ilyen valaki?
Voltál olyan élethelyzetben amikor a lelked mélyen komoly döntéseket kellett volna meghoznod érezted ezt de nem tetted és úgymond pazaroltad a saját idődet.
Éltél a rosszban hiába érezted h nem jó..
Mi segített?
Az, hogy figyelembe veszed miért nem működik, mi a rossz, mennyivel több a rossz, mint a jó.
Osszeszeded magad és lelepsz, mert inkább légy egyedül, mint a fosban.
Igen, volt, bár nem párkapcsolati témájú volt a dolog. Tudtam, hogy valamit meg kéne tennem és nekem is jobb lenne, de nem volt hozzá erőm. Idővel szerencsére sikerült összeszednem magam és nehezen, de megléptem. Végülis jobb későn, mint soha, de lehetett volna sokkal előbb, hogy ne pazaroljam az időmet olyanra, amiben rosszul érzem magam.
Párkapcsolatnál is ezt gondolom, ha már azt érzed, hogy neked ez nem jó és lépni kéne, akkor tedd meg minél előbb, amint képes vagy rá.
Én nagyon sokáig reménykedtem abban, hogy ezt mi meg tudjuk oldani. Folyton szembesültem vele, hogy nem. Talán az utolsó löketet az adta meg, hogy megpróbáltam kívülről nézni a kapcsolatunkat, majd rájöttem, hogy nagyon elkeserítő az egész.
Nem gondolok rá elvesztegetett időkent, mert nagyon sokat tanultam belőle. De utólag visszanézve sokkal hamarabb kellett volna lelépnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!