Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy alakul ki egy kapcsolat (fiú és lány között)? Mit engednek meg a csajok a pasiknak első nap? Milyen témák jöhetnek szoba első találkozáskor?
Annyira utálom amikor általánosítanak-.-Nem minden lány engedi,a nevükben is kikérem magunkat-.-
Egyéntől függ ki mit enged és mit nem.Meg az sem mindegy hogy milyen találkozó.
Nézzük most az első randit az én szemszögemből.Ha már ismerem a srácot egy ideje(pár hónap) akkor még csókot nem engednék max kézenfogva sétálnánk.Második randin jöhet csók.Ha viszont még nem ismerem eléggé vagy akkor találkozok először vele akkor természetesen csak mint 2 ember akik ismerkednek.
igy van , telhsesen egyetértek az utolsó komentelökkel :)
köszönöm mindenkinek a válaszát
Na? És így 5 évvel később? Mizu?? :D:D
Reméljük nem engedtél meg túl sokat!!
5 év alatt volt egy barátom a 17 évesen jöttem össze vele azt egy kicsit megbantam azt a kapcsolatot,szakítás után vártam 1ev 1honapot és újra lett19eves vagyok) és boldog vagyok vele :-P :-)
Kb ennyi történt velem az 5 év alatt szerelem terén ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!