Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esély megjavítani a párkapcsolatunkat féltékenység miatt?

Figyelt kérdés

9 hónapja vagyunk együtt párommal. Elég sokszor teszem szóvá a múltját, hogy kivel volt, hogy féltékeny vagyok most is az illetőre valamint vannak hozott sérelmek az előző kapcsolatomból ami nem jó. Talán ezt vetitem rá. Tegnap este is volt egy nézet eltérés, majd megbeszéltük, majd ma reggel is minden rendben volt, váratlanul egy óra múlva mondta, hogy nem bírja tovább, legyen vége, mindezt telefonban, hogy sok volt már és hogy pakoljak össze. Eltelt pár óra majd annyit írt, hogy ma menjek el a lakásról mert ezt szeretné (szerintem ezt csak a mai napra értette már). Ez volt délelőtt, ma estig azóta nem beszéltünk. A cuccokat nem hoztam el amúgy direkt, nem is keresett, hogy miért nem hoztam el. Egyébként mindig is szeretett, ki is mutatta.

A kérdésem az volna, hogy ebben lehet még remény? Ha tényleg azt akarta, hogy költözzek el tőle, vagy hogy tényleg vége akkor miért nem szólt azóta sem, hogy menjek a cuccaimért vagy hogy legalább beszéljünk személyesen ahogy tisztességes? Lehet csak gondolkodik?

2023. jan. 10. 17:41
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hiába jöttök össze ha féltékeny vagy, ez eljatszódhat 1000x akkor is itt fogsz kikotni, ahol vagy most.
2023. jan. 10. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
9 hónapja vagytok együtt és már kikészítetted a féltékenykedéssel? Nem sok jót jósolok.
2023. jan. 10. 17:55
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezen a szakítás előtt kellett volna gondolkodni. Most már késő.
2023. jan. 10. 17:57
 4/8 anonim ***** válasza:
96%
Nincs rá esély, mert ezt az ordas jellemhibád nem fog csak úgy eltűnni. Ezt végre ő is észrevette, úgyhogy most már késő. Keress valaki mást, akit terrorizálhatsz amíg meg nem unja ő is.
2023. jan. 10. 18:22
 5/8 anonim ***** válasza:
95%

Ezt elb@sztad. Én is dobtalak volna, még előbb is. Áruld már el, mi értelme valakinek a multjara féltékenykedni?

Ezentúl viszont csak szüzet keress, ott talán nem tudsz mibe belekötni.

2023. jan. 10. 18:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem keres majd meg egy darabig a cuccaid miatt, mert teljesen elmartad magadtól, most örül, hogy megszabadult az állandó stresszforrastol.
2023. jan. 10. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Keress szüzet tényleg van elég, ennyi. Direkt így keress. A többieket kíméld meg magadtól.
2023. jan. 13. 08:31
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint, hogy van e esély arra, hogy ő változik annyit, hogy a te nyomorult kis egód ne sérüljön? Remélem nincs! Hagyd a pics.ba és kíméld meg meg őt attól, ami rá várna egy ilyen keserves kapcsolatban. 9 hónap alatt tönkre vágni valamit, amit tető alá hoztál??? Olyan , mint lakhatatlanná tenni egy szociális alapon kiutalt lakást. Meg sem érdemelted!
2023. jan. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!