Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a hülye hogy ez ennyire bánt és frusztrál? A végén írd oda a nemedet!
6 éves kapcslatban élek, én vagyok a férfi.
Párom egy alkalommal szexy vagy vicces portrékat csinált otthon magáról, több kollégájával közösen egy pólót akartak nyomtatni szülinapra egyik fiú munkatársuknak, ehhez kellett vmi jól sikerült arckép, mindenki otthon csinálta magának. Párom kérte a vélemenyem, melyik jobb, pózolt, grimaszkodott, cuki és szexy fejeket vágott. Két fiú es ket lány képe lett vna a pólón. A másik lány csinos és szép arcú. Mondtam az enyémnek, h olyan jól nez ki a képeken amit csináltunk, h a kolléganője elmehet bárhová, és irígykedhet majd, ha meglátja a képet, mert ő sokkal szebb mint a kolléganő. A dícséret ellen tiltakozott, mondván, amaz a lány ezerszer szebb mint ő, ne mondjak már ilyeneket. És hozzátette, hon én se akarjam (rám értve) magam xy-al összehasonlítani, és itt mondott egy fiú nevet, aki közös barátunk. Ezzel a fiúval kapcsolatunk előtt kavart kicsit, de szex nem lett, nem fejlődőtt tovább a dolog.
Tény, h a srác nagyon jóképű, és fiatalabb is nálam, valóban nem versenyezhetnék vele.
Annál inkább rosszul esett ez a fajta összehasonlítás vele, befordultam ettől, másodhegedűsnek, pótleknak éreztem magam, akinek a párja ezzel nyiltan a tudomására hozta(nyilván nem akarattal), hogy xy szebb, jobb nála, egy lapon sem lehet vele említeni. Ezt szóvá tettem akkor, es azt a választ kaptam, h idegesítette hogy őrá mondom h szebb, holott szerinte nyilvánvalö h a kolléganő a jobb csaj. És hozzátett vmi olyasmit, h vegül is ő annak idején kavart ezzel a sráccal, de nem megbántani akart. Olyan is volt korábban, h nálunk lévő házibulin a srácot nyiltan úgy hívta h szépfiú.
Sokszor eszembe jut ez a dolog, és már a szexnél is frusztrál. Beugrik ez az egész, arra gondolok h velem van ugyan, de ő az a hapsi, aki neki igazán bejön. Meg nem csalna vele, ez biztos, esély nincs rá. Merevedési problémáim lettek, annyira zavar ez így együtt. Hogyan szabaduljak ettől???
Őszinte véleményeteket várom nemetek megjelölésével.

Csicskitva 10? :D
Ez nem csicskítás, ez visszavágás volt. -. - "

#14:
Ezt nem te vagy én döntjük el ugyebár...
Kérdező: Beszélgetésre van szükség, ami után változtatni kellene a jobb irány felé.
Elolvsstam a kmmenteket, és legtöbb köszönőviszomyban sincs a valósággal.
Kérdező arról írt, h a csaja hasonlitotta úgy össze egy korábbi "hapsijával", h a jelenlegi párját nyíltan amögé a srác mögé helyezte. Erre nem indok az, hogy zavarta egy bók amit kapott, és az sem, ha esetleg önértékelési problémái vannak.itt nem bántották, amiért visszavágva olyat mondott amit nem gondol úgy, hanem elmondta azt, ahogy a kolléganője és közötte nagyságrendbeli különbség van a másik csaj javára, ugyanúgy megvan ez a különbség a párja és a volt kavarópajti között a pajti javára. Ez szar szitu, mar kimondta. Ráadásul megtúzte azzal h hát ők kavartak, ergo mit van ezen csodálkoznivaló h mondta. Ebból a szituból miért jön le az bárkinek, hogy a kérdezőnek is önértékelési gondjai vannak. Nyilván nem mindenkit érintene ilyen mélyen ez, a felszínesebb kapcsolatban élőket kevésbé zavarhatja. Ez sértő, bántó, megalázó, és ami a legfontosabb, hogy bár megbocsájtható, mégis örökre ott marad. Pláne ha találkoznak a közös baráttal. Rögtön kiugrik a dolog a fiókból, és ez a része nem is fog változni. Kérdező, a párodat nem tartom egy korrekt nőnek, és szerintem nem érez empátiát, tiszteletet irántad. Próbáld feldolgozni, ne agyalj rajta soket, mert beléd eszi magát .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!