Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkéne néznem ezt neki?
Majdnem 6 éve vagyunk együtt a párommal de sajnos megcsaltam őt egy másik lánnyal. Csók volt semmi több. Én ezt elmondtam a páromnak, úgy gondoltam tudnia kell. Nehezen viselte nagyon rengetegszer a szakítás szélén álltunk, de úgy éreztem megtudjuk oldani. Az eset után nem sokkal kiderült ő elkezdett beszélgetni egy régi haverjával akibe tudom, hogy szerelmes volt, pontosabban nem tudom mi volt közöttük. A kapcsolatunk elején sokat vitáztunk emiatt a srác miatt mert nem akartam, hogy bármiféle kapcsolatban legyenek, mert mindig gyanús volt nekem. A lényeg, hogy most dumálnak éjjel nappal félreérthető dolgokat is írkálnak. Mondtam a barátnőmnek ezt nem teheti tudja engem mennyire kiakaszt ez az egész. Ha beszélnek oke de ne ennyit már és ne ilyen stílusban. A barátnőm nem érti a helyzetet, ha én megcsaltam ő miert ne beszélhetne azzal akivel akar.
Az enyém egyszeri rossz döntés volt, ő pedig folyamatosan fájdalmat okoz nekem ezzel, hogy a másik sráccal ugyanúgy megosztja az élete mindennapjait mint velem, vagy ki tudja miket beszélnek még. Félek, hogy újra beleszeret vagy kialakul közöttük valami.
Mi lenne a megoldás?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!