Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez miért lehet?(sos lent)
Figyelt kérdés
Ha a párommal havonta egyszer együtt alszunk akkor mindig piszkalom szeretgetem stb másnap meg hulla a munkahelyén és én is.
Mit csináljak ezzel hogy ne piszkaljam hanem aludjak vele?
Nem bírom megallni
2023. jan. 5. 13:00
11/21 anonim 

válasza:

Minek???? Együtt sem eltetek, az nem együtt élés, hogy havonta egyszer együtt alszotok. Hidd el, más dugja melletted is, de az is lehet, hogy már házas.
12/21 anonim 

válasza:

De sok idióta ember van a földön. Eljegyezted nem is vagytok igazán együtt de mindegy 😂
13/21 A kérdező kommentje:
Közéjük tartozol te is barátom.
2023. jan. 5. 18:04
14/21 A kérdező kommentje:
Ne név nélkül arcoskodj privátban írd le a nevedet.
2023. jan. 5. 18:25
15/21 anonim 

válasza:

Mit érsz el vele ha tudod a nevemet? 😂😂 mindenki szerint ostoba vagy de ha neked ez így megfelel azt csinálsz amit akarsz. Plusz azt se érti senki hogy minek írsz ki egy egyértelmű kérdést amire mindenki tudja a választ csak te nem 😅
16/21 A kérdező kommentje:
A nevedet írd és folytatjuk ott a beszélgetést
2023. jan. 5. 20:51
17/21 anonim 

válasza:

Ha annyirq akartál volna írsz privát üzenetet😂😂
18/21 anonim 

válasza:

Szerintem is hülye vagy. Az én nevem is kell?🤣
19/21 A kérdező kommentje:
A tiéd is kell.
2023. jan. 6. 11:14
20/21 anonim 

válasza:

Minek? :D mi értelme, ha névvel mondom el, hogy hülye vagy? A tényen nem változtat 🤦🏼🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!