Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elsö és második feleségek ki hogy látja?

Családja válogatja szerintem. Nincs erre recept, hogy a hapsi 2. családjában ez így és így lesz, ennyi és ennyi forint.
Első gyermek oda költözhet-e? Aki olyan társat választ, akinek gyereke van, annál ez nyilván benne kell legyen a pakliban. Ez szerintem természetes.

“egy idegen nő gyerekére megy a pénz”
Az a párodnak a gyereke is és a párod pénze megy rá, amihez neked semmi közöd.

Én mostohaanyuci (is) vagyok, van saját gyerekem is, férjemnek 2 közös már nem lett a férjemmel. Az én fiam és az ő lánya (2 tini) él velünk a 3-ból.
Nagyon nem "szarja le" a gyerekeit. Nálunk mindkettőnk gyerekei egyenlőek, egyenlő elbánás van mindenkire vonatkozóan. Sőt, ha a lánya "elkövet" valamit, én szoktam megvédeni.

Ha mostohaanyuci egyáltalán az életében lesz még akkor, vagy egyáltalán lesz még nő, aki ilyen előzmények után kapható lesz rá. Elég balfék puncit kell ehhez kifognia.

Nálatok ez van, viszont nem ez az általános. A környezetemben legalábbis biztosan nem. Itt a tyúkok versenyeznek a nagy kandúr kegyeiért, aki meg pöffeszkedik köztük.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!