Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mièrt ilyen velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mièrt ilyen velem?

Figyelt kérdés

Tőlem kapott egy gyürűt hogy lássa komolyan gondolom vele, ès meg kèrdeztem lenne-e a fèrjem azt mondta igen.

De egy bizsu gyűrűt se vett, ès azt se mikor legyen csak szavakba maradt az egèsz.

Nem lelkizik velem, ès nem mondja el az èrzèseit gondolatait, vágyait, álmait se a tervèt az èletèvel.

Ő azzal jött ha nem lennèk az èletèvel meloval ès játèkkal telne ès kèsz. De hiába vagyok az èletèben nem èrzem hogy társam lenne csak van de üres az egèsz kapcsolat. A szexben sem kezdemènyez ha èn kezdemènyezek akkor van szex ha nem akkor meg nincs.

Ezerszer el mondtam neki hogy nekem ez az egèsz rossz igy mert boldogtalan vagyok de ő sablon válaszokat mondd rá ès kèsz.

Èn 31èves vagyok lány ő pedig 41èves ès fiú.

2022. dec. 28. 20:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%
Megkérheted a kezet, de ha egy férfi magatol nem jut el arra a pontra, hogy veled akarja leélni az életet, akkor hidd el, hogy nem te vagy neki az igazi. Melletted kenyelmes az élete és ez egyelőre elég is neki, de amint jön egy no, akit bármiben is jobbnak vagy másabbnak gondol, esetleg bele is szeret, az életben nem látod többet. Másrészt, eszembe nem jutna olyannal bármit is kezdeni, aki mond A-t és B-t csinál. Azért legyen már tartasod…
2022. dec. 28. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!