Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Snoopza, Mspy, keylogger... Tapasztalatokra lennék kíváncsi kémprogramokkal kaocsolatban? GSM hangrögzítő? Hasonlót esetleg?
Sziasztok!
A sztorit nem írom le. Kémprogram érdekelne telefonra. Vagy GSM hangrögzítő. Tapasztalatokra lennék kíváncsi. Nyomós okom van rá. Igen félek, hogy túl sok lesz az infó és csak artok vele, de tudnom kell, mert nem akarom, hogy tovább hülyének legyek nézve. Hogyan kell ezeket használni? Írjatok ötleteket, tapasztalatokat! Neten mindent elolvastam, de érdekelne gyakorlati tapasztalat is. Köszönöm
O.MG kabel. Van rajta alapbol keylogger, es payload script-eket futtathatsz tavolrol.
38F incel
#2-elmagyaráznád ezt kérlek?
Hozzá nem értő nő.
Haha😂😂 Hát annyira azért dzsal, hogy az angol videóból, erősen tudtam arra következtetni, hogy én ezt magyarul sem fogom érteni 😂🥴
Viccet félre téve, látom, értem, de fix, hogy használni nem tudnám...
Egyéb ötlet esetleg? Snoopza-val nincs tapasztalatod? Vagy jó nekem ilyen "darknetes" cucc is, csak ne kelljen hozzá mini hackernek lenni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!