Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos ezen vitázni,?

Figyelt kérdés

Ez a szituáció nem az első, kapcsolatunk alatt.

Barátnőm otthon lesz közel két hetet.

Ezalatt haladni akar a dolgaival, azt mondta nem megy sehova (kiakadt hangon).

Kicsi segítség kéne szüleimnek ( 2- 3 nap max 3óra segítség naponta)

Ezen akadt ki és hisztizik..hogy ő nem ér rá, meg nem csinálhatja a dolgát stb..de persze 10orakor még ágyban van..

Ha ennyire sok dolga van h nincs üres két órája h tudna segíteni akkor érdekes h aludni tud 10ig..holott csak annyit kéne tennie h kicsit előbb kel és nekiáll a dolganak és így belefer h segítsen a másiknak pár nap..ráadásul nem igaz h közel két hétbe nem fér bele az a pár óra..

De bezzeg ő nem ezt a hozzáállást kapja szüleimtől..és ez így rosszul esik..

2022. dec. 27. 12:35
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
A barátnődnek nem dolga a te szüleidnek pattanni. Nemet mondott, fogadjátok el. És igen, felnőtt ember ha a szabija alatt 10-kor akar kelni, akkor 10-kor fog. Nincs rajta mit számonkérni. Azonkívül napi 2-3 óra, az nyilván elnyúlik minimum 4-re, mert jaj még ezt is meg azt is, plusz oda-vissza utazni. Tehát egész nap.
2022. dec. 27. 12:40
 2/21 A kérdező kommentje:
Az utazás nem sok idő mivel 4km csak.
2022. dec. 27. 12:49
 3/21 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, ez már tavaly is téma volt. Se főzni, se takarítani, se díszíteni nem köteles anyádéknál/nak. Ha úgyis csak pár óra, biztos te is pont fel tudod áldozni azt az időt, főleg, ha arra van érkezésed, hogy azt figyeld, mikor kel a lány.

Ahogy a szüleidnek se kötelessége bármit tenni a lányért. Bár azt soha nem sikerül leírni, mi az a hatalmas áldozat, amit ők hoznak a lányért. Amiért cserébe alap lenne, hogy ugrik mikor fütyülnek.

2022. dec. 27. 12:50
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Én szinte mindig megyek a párommal, hogy segítsünk a szüleinek, de kb. az van, amit az 1-es leírt. Amikor betelik a bugyrom, akkor elküldöm egyedül, és megoldják nélkülem. Utána én is nyugodtabb vagyok, hogy végre tudtam haladni a dolgaimmal.
2022. dec. 27. 12:51
 5/21 anonim ***** válasza:
7%
Az enyém ugyanez.. délig az ágyban döglik, ruha a földön, meg egész nap fb-ozik meg messengerezik. Ezer vita volt már, csak csinálja. Egyszerűen fogd fel, ezek ilyenek, nem lehet változtatni rajtuk.
2022. dec. 27. 12:55
 6/21 anonim ***** válasza:
95%

A saját szabadságát ugyan hadd töltse már azzal, amivel szeretné, és ha ez 10-ig alvást jelent, akkor aludjon nyugodtan 10-ig! Ne akard már te beosztani az idejét, meg sajnálni tőle a saját szabadságát! Miért nem te segítesz a saját szüleidnek, ha csak 2-3 nap max 3 óra? Munka után belefér!

Mellékesen jegyzem meg, hogy ha annyira jó hozzáállást kapna a szüleidtől, akkor nyilván viszonozná, hacsak nem egy ordas nagy bunkó, de valószínű, hogy részedről durván el van túlozva, hogy miért is kellene neki több napon keresztül többórát ott helytállni.

2022. dec. 27. 12:57
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Na és kedves 5. válaszoló! Neked leesne a korona a fejedről, ha felvennéd azt a ruhát? Nem fog megváltozni. De viszont te sem vagy köteles elfogadni ezt. Ha zavar, később is zavarni fog. De ha ez a legnagyobb problémátok a kapcsolatban, akkor meg spongyát r! :) Nem?

Kérdező!

Hasonlóképpen! Minek generálni a problémát, ha amúgy nincs? :)

2022. dec. 27. 13:00
 8/21 anonim ***** válasza:
90%

Kérdező! A te szüleid, segíts nekik te...munka ide vagy oda.

Bbszn, h végre szabin vagyok és valaki belepofázna mennyit alszom.

N 30

2022. dec. 27. 13:15
 9/21 anonim ***** válasza:
0%

Kedves 7-es :) Egy dolog szól mellette, igen, ő éjszakázik is.

Én mosok, teregetek, mosogatok, (főzni nem nagyon főz), porszívózok, törlök port, szellőztetek, takarítom a kocsit. Fél év együtt lakás óta, egyszer nem volt a kezében a porszívó. Legutóbb azért vitatkozni kellett, hogy az ágy mellé vitt esti rágcsáját(valami sütemény), vigye már ki, és lökje ki, mert 4 napja ott van. Természetesen nem sikerült. Persze vannak nekem is hibáim, de a fentiek tudatában okoskodj. Köszönöm.

2022. dec. 27. 13:21
 10/21 anonim ***** válasza:
97%
Évek óta vered itt a nyálad. MIÉRT VAGY MÉG VELE??
2022. dec. 27. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!