Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehetne ebben lépni?
Barátnőm megnyilvánulásait nem is értem. Mindenkije él még, szülei is csak 50évesek, de mégis úgy beszél mintha vele senki nem törődne, meg olyanokat mond h neki úgyse lesz senkije, aki idősebb korára törődne vele majd, meg h ő fogja a hugait eltenetni mert abba sincsen szerencséje h ő menjen el előbb..
Nem értem ezt. Mindenki az én családomból szereti, segíti.
Szüleim úgy kezelik mintha ő is a gyerekük lenne.
Hiába a sok együtt töltött év, úgy érzem ebben nem akarok részt venni.. normális ez?
Bármit kiejt a száján igyekszem megadni ..
Lassan a szakításon gondolkodok emiatt.
Még csak 30éves.. az ő szülei is törődnek vele amennyire lehet
30 évesen egyáltalán ez miért téma neki, mindennapos? 50 év múlva ki tudja mi lesz, nem kellene vele foglalkoznia még.
Kérdezted, hogy ez miért foglalkoztatja?
Onnan indul ki az egész hogy ő gyerekként elképzelte h fiatalon lesz anya..és eddig ez nem történt meg.
Nem mindennap téma, de úgy csinál és beszél sokszor mintha lenne 80éves és napjai vannak hátra kb. vagy mint aki egyedül van a világban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!