Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlságosan ragaszkodós párt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlságosan ragaszkodós párt, aki mindent, azaz szinte tényleg mindent együtt akar csinálni, mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Amikor mindketten itthon vagyunk, szinte mindent együtt akar csinálni. A reggeli-ebéd-vacsora teljesen rendben van, de ha én reggel teát szeretnék inni, mondja, hogy még ne igyunk, majd reggeli után később. Tehát már az sem teljesen oké, ha mondjuk valamit, ami nem víz, nem együtt iszunk. Edzeni is együtt járunk, ha én a hét folyamán szeretnék külön menni, nagyon zavarná, mert akkor azt az időt nem közösen töltjük. Az is ki van zárva, hogy amíg ő a nagyszobában elvan, addig én a kisszobában gépezzek, mert szereti, ha ugyanabban a helyiségben vagyok el a saját hobbimmal. Sokszor már azt várom, hogy vége legyen a hétvégéknek és kezdődjön a munka, mert legalább akkor nem egymás nyakában lihegünk.

Most pedig január 9-ig nem is fog dolgozni, konkrétan már rosszul vagyok attól, hogy szó szerint mindent együtt csinálunk, és hiába jelzem neki, hogy zavaró, jön a szöveg, hogy a hétköznapokban annyi időt töltünk külön (munkaidő), miért zavar ez engem, stb.

2022. dec. 24. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
80%

Regota egyutt vagytok ezekszerint. Hh csak most kezdett ez el zavarni?

Nyilvan ulj le vele, mond el h mi az ami zavar es miert, illetve kerdezgesd ot is, hogy o benne mi megy keresztul, mikor nem vagy mellette.

Ez nem normalis, ha o nem valtozik, akkor vege lesz a kapcsolatotoknak.

Biztos kododesi problemai vannak, fel egyedul lenni. Vedd ra akar h kezdjen bele hobbikba stb, amivel egymaga elfoglalhatja magat. Meg jarjon el a barataival nelkuled.

2022. dec. 24. 21:35
 12/13 anonim válasza:
92%
Nekem még soha nem volt barátnőm, de ettől biztosan én is teljesen kikészülnék már rövidebb távon is. Megfulladnék tőle.
2022. dec. 25. 11:12
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Tükör módszer? Használd ellene a saját fegyverét, hátha észreveszi, hogy mennyire bosszantó, amikor teljesen be van szabályozva az élete. Meg végezzetek olyan tevékenységet, amit ki nem állhat, aztán hagyd elgondolkodni ezen.
2022. dec. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!