Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan kapcsolatotok amikor bár nagy volt a szerelem de már szinte az elején tudtátok, hogy nem fog működni? Meddig tartott és mi miatt nem működött? Hogy lettetek túl rajta?
Figyelt kérdés
2022. dec. 20. 17:31
1/7 anonim válasza:
Ez az előre tudjuk, hogy nem fog működni...miért, próbáltad? 🤣🤣
2/7 anonim válasza:
Igen. Két évig tartott az első kapcsolatom, ahol nagyon, elvakultan szerelmes voltam. Amikor belőle kiszerettem és szakítottunk (nem csak a szerelem elmúlása miatt), én nagyon csalódtam a szerelemben. Azt hittem tini fejjel, hogy örökké fog tartani, meg hogy mindig lángolni fog. 18 évesen új kapcsolatom lett és én már eleve úgy voltam vele, hogy szeretem őt, de úgyse lesz tartós, az előző sem volt az, nem akarok vele megöregedni. Szegénynek azt is mondtam, amikor ő azzal jött, hogy örökké együtt leszünk, hogy "olyan nincs" :D Bár én azt hittem, tartani fog azért pár évig, végül ő egy másik csaj miatt szakított 8 hónap után. De ők se maradtak együtt örökké :D Rosszul viseltem nagyon, de az élet ment tovább, 10 éve történt, azóta megtaláltam azt, akivel úgy érzem, le tudok élni egy életet :)
3/7 A kérdező kommentje:
Igen, próbáltuk, nagyon mások vagyunk, neki vannak problémái, kötődési gondjai, mások az értékrendek, nekem gyerekeim vannak, neki még komoly kapcsolata sem nagyon volt.
2022. dec. 20. 17:46
4/7 anonim válasza:
Esetemben még kapcsolat sem volt, de ismerem. Több éves történet, először csak sejtettem, évek után már tudom, hogy rohadtul nem működött volna köztünk a dolog. A válasz pedig az röviden, hogy bármennyire odavoltam érte, és nem tudtam kiverni a fejemből évekig, egyszerűen megfogalmazva nem tudja megadni számomra az érzelmi biztonságot. Gázul viselkedik, plusz nekem ennél több, érettebb kapcsolat kell.
5/7 anonim válasza:
#2 mikor találtad meg azt a személyt akivel le tudnád eélni az életed?
Kísértetiesen hasonlít ebből szempontból az életünk :)
7/7 anonim válasza:
Igen, 20 éves voltam és nagy szererelem volt. 1 évig tényleg mindig szép és jó volt, a klasszikus rózsaszín köd, utána jöttek ki a problémák. 2 évig se bírtuk. De nem bántam meg olyan fiatalon. Ha komoly kapcsolatra, gyerekre vágysz, ergo sürget az idő, az eleve halálra ítélt kapcsolatot hagyd inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!