Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vagyok ilyen ?

Figyelt kérdés

A barátomnak két facebook van ,egy céges és egy privát

Mi utóbbin írunk és ma üzleti úton van .

Írtam neki megérkezett-e már ,minden rendben van-e,elolvasta nem irt vissza

Aztán látom az üzleti profilon fent van már vagy 10 perce és oda írtam neki hogy minden rendben irt hogy meg úton van és itt sok az üzleti teendő azért van itt fent

Az ok de ha ezekre tud válaszolni akkor nekem a másikra előtte miért nem tudott irni annyit hogy okes minden vagy bármi !?

És ilyenkor tör ki belőlem az ideg és sírni tudnék hogy ennyit nem erek neki hogy írjon nem szeret stb !

Miért vagyok ilyen?

Gyűlölöm hogy ilyen vagyok

Elkap az ideg és semmi ésszerű magyarázatot nem találok és szívem szerint ilyenkor úgy de úgy leosztanàm hogy miért teszi ezt

2022. dec. 17. 20:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
29%

Ne anyáskodj felette hogy jól van-e meg rendben megérkezett. Nem vágynak erre, teljesen felesleges, ne tedd magad egy anya szerepbe.

Neki kéne magától írnia, hogy rendben megérkezett.

Én értem, hogy miért vagy ideges. Mert nem becsül meg, hülyének néz.

Szerint le kéke cserélned, mert ez a pasi felejtős.

2022. dec. 17. 21:29
 12/17 A kérdező kommentje:

Miért néz hülyének ?

Miért nem becsül meg ?

Komolyan kérdezem

2022. dec. 17. 21:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Baszki, miért hallgatsz az utolsora?

Valami megsavanyodott uborka.

Ha eddig nem adott okot akkor miért nem lehet bízni?

Nem értem komolyan. 🤷‍♀️

2022. dec. 17. 21:32
 14/17 A kérdező kommentje:

13

Én meg azt nem értem hogy miért írja ezt hiszen nem sok mindent írtam le abból azt szűrte le hogy hülyének néz

A francokat

2022. dec. 17. 22:20
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Üzleti úton van, azzal van elfoglalva.

"irt hogy meg úton van és itt sok az üzleti teendő azért van itt fent"

Mit vársz még?

Gondolom, azóta már több ideje volt rád. Türelem, nyugalom nagyon fontos!

2022. dec. 18. 14:15
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy ilyen barátnőm, mint te amilyen vagy és azt kell mondjam sajnos elpazaroltam rá 1 évet az életemből, de a jót nézve tanultam sokat belőle. Délután 4-től dolgozott este 8-ig, miután végzett minden este amikor tehettem érte mentem hol ott 15 perc séta lett volna az otthona. Egyszer elmentem a barátokkal sörözni és nem mentem érte, már ment a hiszti, hogy a barátok fontosabbak mint ő. Vagy este mertem játszani 1-2 órát akkor a játék fontosabb mint ő. Külföldről haza jött egy barátom meghívott társasozni persze hívta a barátnőmet is aki nem jött el, mert nem akart. Mondtam oké, én viszont szeretnék menni mert rég találkoztam a barátommal máris kezdödőtt a hiszti. Eljutottunk oda, hogy lassan nem hívtak a barátaim sehova miatta és madjnem megszünt a kapcsolatom velük, amikor eljőtt egy pillanat és azt mondtam elég, nekem ez nem kell és szakítottam. Azzal, hogy te ezt észrevett megtetted az első lépést. Dolgozz ezen, fejleszd magad olvass önismereti könyveket, vagy ha van lehetőséged menj el pszhihologushoz,mert így elmarod magad mellől a párod előbb v utóbb.
2022. dec. 19. 12:43
 17/17 A kérdező kommentje:

16

Köszönöm szépen így tettem kerestem szakembert mert ez így valóban tönkre tesz mindent !

2022. dec. 21. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!