Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az hogy lehet hogy a sok veszekedéstől, stressztől csak én amortizálódom le, de ő meg virul?
Mostanában sok a baj, sokat stresszelünk.
És azt vettem észre, hogy ha tükörbe nézek, meg is látszik rajtam, fogyok, karikás szemek, le vagyok pukkanva, bőröm is sápadt.
Ellenben ő meg belőtt haj mindig, csillogó tekintet, parfümök, sugárzik, irul virul.
Hogy lehet az hogy kapcsolati problémák csak az egyiket építik le, a másikra meg szinte hatással sincs?
Pedig főleg ő az aki generálja, problémázik, ordít, provokáló, a problémák kezdeményezője, okozója. Benne van rengeteg rosszindulat, rossz gondolat, morgás, átkozódás, szitkozódás, tele van negatív gondolatokkal, csúnya szavakkal. Magát is és engem is, a kapcsolatot is lehúzza csak.
És sugárzik valahogy mégis.
Mi lehet az oka?

Mert pl. az a célja, hogy szakíts vele, vagy abban lubickol, hogy téged hord le a sárga földig.
Miért vagy még vele együtt, komolyan kérdezem, mert nem értem. 🤷♀️

Az melyik film is volt 3?
(Amugy szakitani nem hagy, nem akar, ha nője lenne is már rég lelépett volna, vagy az van hogy neki ez a normális, vagy energiavámpír, és ez tölti tényleg, vagy nem tudom)

Nincs az, hogy nem hagy...
Te döntésed, el kell fogadni, ha nem, akkor tegyél az ügyben, hogy zaklat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!