Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy viselitek, ha dolgoztok és előző este nagyon összevesztetek a pároddal?
Figyelt kérdés
Tehát alig aludtál pár órát, de menned kell dolgozni. Este érsz csak haza, addig ki kell bírnod. Nem mindenr beszéltetek meg még előző este, vagy igen és csak vele akarnál lenni.
Hogy lehet egy ilyen napot átvészelni? Nekem nem ment, olyan szarul voltam, látszott is rajtam, azt hitték beteg vagyok és hazaküldtek.
2022. dec. 16. 21:35
1/8 anonim 

válasza:

Fáradt lennék, álmos és lelkiismeretfurdalasom lenne, ha én voltam a hibás, ha ő akkor meg csalódott.
2/8 anonim 

válasza:

Én mostmár addig nem alszok el, amíg legalább odáig el nem jutunk a békülésben, hogy egy puszit meg ölelést le nem nyomunk. Még ha nem is sikerül lezárni a vitát, de érezzük, hogy szeretjük egymást.
3/8 anonim 

válasza:

Nagyon rosszul. Mikor újra taliztunk nagy összeborulás lett 🙂
4/8 anonim 

válasza:

Sosem feküdnék le aludni úgy a párommal hogy összevesztünk. Felnőtt emberek vagyok, meg kell beszélnünk a problémáinkat.
5/8 anonim 

válasza:

Annak idején reggel, munkába indulás előtt vesztünk össze a férjemmel. Egyszer meg pont állásinterjúra mentem. Mit mondjak, igen szar volt. A szemem ki volt bőgve, úgy néztem ki, mint a lefosott kilométerkő. De az állásinterjú sikeres volt, öt évig dolgoztam annál a cégnél.
6/8 anonim 

válasza:

Mi, ha össze is veszünk, mindig tudatjuk a másikkal, hogy szeretjük. Összebújás, csók attól még van, és így tudjuk, hogy meg fogjuk tudni oldani. Megesik olyan, hogy fáradtak vagyunk és nem tudjuk befejezni a vitát, és rossz is másnap úgy dolgozni (főleg, hogy tanár vagy, néha sajnos a gyerekeken töltöm ki), de tudom, hogy otthon meg fogjuk beszélni
7/8 anonim 

válasza:

Egyszer egy szakítás után mentem be egyetemre órára, miután egy percet se aludtam és végigsírtam az estét. Előadáson beültem leghátra és próbáltam legalább a hajammal takarni az arcom.
Férjemmel mi se fekszünk le addig, amíg ki nem békültünk, de vele valahogy nem is tudunk sokáig haragudni egymásra, fél órán belül valamelyikünk kezdeményezi a békülést. A reggeli rohanásban meg nincs időnk összeveszni. 😂
8/8 anonim 

válasza:

Mi mindig megbeszéljük. Addig nem alszunk. Ha kell, egész éjszaka nem alszunk. Anno pszichológia tanárom mondta, sosem szabad úgy lefeküdni, hogy nem beszéltétek meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!