Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog-e, hogy a parom tiktok elozemenyei tele vannak jobbnal jobb csajokkal?folyamatosan oket nezi, lehet hogy gyerekesnek tunhet, de nekem rosszul esik, mert en nem ennek a "fullos csaj" tipusnak gondolom magam.
Kérdező érthető, hogy rosszul esik, de hidd el, ha fullos csaj lennél akkor is így éreznél.
Nem veled van a baj, hanem a pároddal.
Vagy úgy tartja, mint általában a pasik, hogy addig míg csak nézek nincs gond, vagy nem vagy már számára a #1.
Te döntésed, hogy mit teszel.
Én rá se kérdeznék, hogy miért csinálja, otthagynám.
Mert az ilyen fajta pasi nem csak nézegetni fog, hanem tovább megy.
(#2-es voltam).
12. Hát ha nem elég jó a hölgyemény akkor persze hogy tovább fog menni.
Ha meg most elég jó neki, akkor akár néz ilyet akár nem, nem fog félrelépni.
Tetszik nem tetszik az egodnak, a pasik ezzel együtt is lehetnek hűségesek.
Persze tudom te is olyan vagy hogy, abban ringatod magad hogy a te palid nem ilyen. De ilyen! Csak hazudik mert tudja hogy ezt akarod hallani.
Nagyképű hercegnőcske vagy te is.
🤮
Én szakítanék, de nem önmagában ezért. Hanem, mert pl volt olyan exem, aki nagyon nem ilyen nőcskéket követett instán, hanem pl. politikai, közéleti dolgokat, és lányokból is csak pár olyat, akik nem ez a kategória voltak. Az előttem lévő exe is egy tök cuki, természetes külsejű lány volt.
Itt azzal van baj főként, hogy ő neki nem te vagy a típusa, az esete, akik bejönnek neki, ennek ellenére összejött veled, és most másra csorgatja a nyálát...
Hát, en elbeazélgetnék vele, ma nem pont erről, hogy a tiktokjában mitvlattál.
Hanem a kapcsolatotokról, csak úgy általában.
Hatha nem is ragaszkodik hozzád annyira, mint te őhozzá.
Vagy, ha házasok vagytok, (amit kétlek), akkor megkérdezném a jövőbeli terveiről.
Ha ebben nem szerepelsz, hagyd ott a picsába, mert akkor tényleg azert nézi öket, mert nem te vagy az esete. Egyébként nem tudom mit értesz előzmények alatt, azt nezted, mit lájkol, vagy azt, hogy mit hoz neki elő a foryouja? Nagyon nem mindegy.
"A hozzászólók nagyrészének sok sikert egy kölcsönös, szereteten és megértésen alapuló boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolathoz, szükségük lesz rá."
Megvan. Pontosan ezért nem izgulunk azon, hogy a másik mit néz a neten, és főleg nem túrjuk a másik előzményeit.
26-os vagyok, bocs a félregépelésekért, csoda, hogy értelmezni tudtad azokat a sorokat. Elnézést kérek!
Szóval jahh, tényleg, akkor az már gáz, valamint te sem érzed biztonságban magad ebben a kapcsolatban.
Ha folytatni akarod vele, amit én nem tartanék jó ötletnek, akkor beszéld meg vele, de talán megalázó lenne. Szóval te nem bízol benne, ő mások felé kacsintgat, hát mi jó sülne ki ebből hosszútávon? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!