Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul esne nektek?mit tennétek?
"1 éve és 4 honapja vagyunk együtt. Nagyon jo a párkapcsolatunk. Mindent megad nekrm, jo a szex, sok közös van bennünk. Boldogog vagyunk.. Csak hétvégente tudunk találkozni a suli miatt."
Úgy könnyű jó partnernek lenni, ha részt sem veszel rendesen a másik életében. Fogjátok már fel, hogy annak, hogy heti egyszer összejártok baszni és elchatelgettek hétköznap az egyéb kötelességeitek mellett, semmi köze egy igazi párkapcsolathoz. Még az esélye sincs meg annak, hogy legyenek köztetek súrlódások, amiket együtt kell megoldanotok.
En is őrzők képeket. Es zavar ha másokat zavar.
Gyerekkori emlekeimet is kidobatná a párom. Szerintem ez gusztustalan.
Egyrészt az ilyet, mint te, aki sunyiban turkál a párja gépében vagy telefonjában, páros lábbal kéne kib*szni. Az exem is ezt csinálta, mert egy beteg kontrollmániás őrült volt, életem minden percéről tudni akart, kutakodott a múltamban, folyton indokolatlanul féltékenykedett stb. Ha ilyen elmebajos vagy, kezeltesd magad, ne legyél párkapcsolatban.
Én se töröltem ki a képeimet vagy a régi beszélgetéseimet, mert engem pont nem érdekel, hogy ott vannak-e, úgyse nézegetem/olvasgatom őket, akkor minek szánjak x órát arra, hogy mindent kitörölgessek, jobb dolgom is van. Lehet a te párod is így van ezzel. Tanulság: ha nincs rá nyomós indokod, akkor ne kutakodj a másik telefonjában engedély nélkül. Nyomós indok alatt azt értem, hogy erősen gyanítod, hogy megcsal és bizonyítékot keresel.
Nekem is (gondolom) vannak fotók az exeimről a telefonom bugyraiban.
Pont az van hogy annyira nem érdekelnek már, hogy elkezdjem visszakeresgélni.
Ha a párom turkálna a cuccaimban vagy ezen hisztizne az viszont zavarna.
Én pont azt törölném mert fájna az emlék.
Aki csak egy rövidke kapcsi volt, az pont hogy nem kavar fel eléggé ahhoz hogy órákig turizzak a telefonomban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!