Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt szilveszteresztek a párotokkal? Normális ha ő bulizni menne meg céges partikra én meg otthon maradok ? Meg úgy egyébként csak leírnám ami nyomja a lelkem, köszönöm.. Van itt olyan akinek munkamániás a párja?
Én 21 vagyok, a párom 24. 3 éve leszünk együtt. Idén azt mondta lehet céges szilveszteri buliba megy vagy haverokkal isznak. Ő extrovertált, én introveltált. Én karácsonykor, szilveszterkor otthon vagyok anyukámmal. Nem csinálok semmi extrát. Buliba nem járok, még sose voltam, ha a szalagavató bál nem számít annak (e az sem az enyém volt amúgy meg ballagási bulim se volt a covid miatt..) szóval úgy tényleg nem voltam sehol és nem is megyek szerintem soha.. Nincsenek barátaim, barátnőim, csak a párom ő viszont rengeteget dolgozik és mellette alig jut ideje rám.. Ez miatt sokat panaszkodok hogy foglalkozzon velem is, ő viszont a munkát választotta, azt mondta szakítanunk kell mert nem jut ideje rám, pedig szeret, és szeretne velem lenni de fontosabb neki a biztos anyagi háttér és hogy a jövőbeli családjának megélhetést biztosítson.. Ami amúgy nem baj, sőt nekem ez vonzó is hogy ilyen és erre gondol. De kértem hogy ne szakítsunk, mert mindketten szeretjük egymást, csak ahogy ő is mondta jó emberrel rossz az időben talákoztunk mert neki most a jövő és karrier építésre kell koncentrálnia. Én nem állok készen a szakításra, nem akarom elengedni. Ő a mindenem.. Ő sem akarja, de azt mondta jobb lenne nekem nélküle, mert nem vagyok vele boldog, mert nem tud velem annyit foglalkozni amennyit megérdemelném, és hogy nem akarja rabolni az időmet, azt akarja hogy boldog legyek... De én boldog vagyok, amikor úgy érzem hogy kapok vissza valamit abból amennyit beleteszek a kapcsolatunkba. Meg amúgy sem lehet az egy kapcsolatban hogy folyamatosan egymásra koncentráljunk, vannak ilyen fázisok amiken át kell mennünk. Az első ugye a megismerkedéskor folyamatosan együtt lenni sűve főve, cukiság, a MI fázis. Aztán az egyik fél elöbb utóbb átlép az ÉN fázisba, jobban magára koncentrálva. Majd ezt követi az ŐK fázis, másokra, barátokra is odafigyelve. Aztán ezek felváltva. Én így tanultam valakitől. Sajnos általában nincs olyan hogy egy pár mindkét tagja ugyanabban a fázisban lenne, én még a MI fázisban vagyok, holott a párom már nem... Szóval ez normális, megértem, a jövőépítését is megértem.
Nektek erről mi a véleményetek ?
Nekem meg az is eszembe jutott, hogy a véges Vili az egy másik nőnél lesz... Kollégám nélkül. Ne legyenek igazam, mert iszonyatosan szimpatikus vagy kérdező, de amiket a bevezető kommentedben írtál...
És akkor ha lebukik, majd jön azzal, hogy ő már szólt neked korábban.
Nem vagytok egymashoz valoak. Ezt te magad irtad le a kerdesed alatt.
Neki van egy komplex elete neked meg csak o van.
Ertheto hogy nem akarja magat a negy fal koze zarni.
Jobb ha szakitotok mert ennek ugyis az lesz a vege jobb hamarabb mint kesobb.
Neked egy magadfajta otthon ulo kezelheto fiucska kell. Biztos talalnal ilyet.
A kisajatitas nem fog mukodni, egy esetleges uj kapcsolatban sem.
Idén pont nem szilveszterezünk együtt, egy barátnőmmel megyek koncertre, a páromat ez abszolút nem érdekli, inkább marad itthon. Nem csinálunk belőle ügyet, a szilveszter ugyanolyan szombat lesz mint bármilyen másik szóval nem tudom miért kéne rajtza agonizálni. Foglalkozunk egymással eleget, tehát nem nagy ügy hogy most épp így alakult a dolog.
Nálatok sem a szilveszterezés a probléma, hanem az egész fostalicska kapcsolat. 21 éves vagy, még nem tanultad meg, de most meg fogod - ha egy embert teszel meg az univerzumod közepének azzal akkora terhet teszel rá, amit nem fog elbírni a kapcsolatotok. Ha nem vagy hajlandó barátkozni, más emberek közé menni, saját lábra állni, akkor ennek előbb utóbb vége lesz és ezért majd csak magadat hibáztathatod.
Családodnak mi baja van a kapcsolatotokkal? Lehet hogy ők már látnak olyan jeleket, amiket te nem veszel még észre, mert te meg a "mi" fázisban vagy.
Nemcsak az egyetemen lehet barátkozni. Lehet volt osztálytars is, általánosan is, gimis is, a szomszéd lány is, vagy akár még egy 40-es nő is, nem feltétlenül kell hogy egyetemi ember legyen, csak valaki akivel jó beszélgetni, szimpatikus neked... De akkor sem rázuditani a negatív gondolatokat, csak szimplán először csak beszélgetni.
Hát, van amikor dolgozunk szilveszterkor így konkrétan nem jelent semmit nekünk, szinte ugyanolyan munkanap, csak mégjobban vigyázok az utakon.
Az elmúlt 2-évben így volt, az előző években én itthon voltam Szilveszterkor, éjfélkor felhívtam a férjem aztán szundi.
Tehát, én ebben nem látok problémát. Én inkább abban látom a bajt, ahogy mindketten egymáshoz álltok. A párod nem áll elég közel hozzád, olyan mintha nem veled tervezne, te meg túlságosan "ráakaszkodsz".
Ebből nem lehet jól kijönni, mindketten mást akartok, mások az igények.
Nekem úgy tűnik ebből, hogy még egy ideig együtt lesztek, de aztán már ezt nem lehet majd tovább húzni és szakítani fogtok. ,
Ha ezt szeretnétek elkerülni, mindkettőtöknek kompromisszumot kell kötni. Neki többet kell foglalkoznia veled, neked meg kevesebbet vele, hogy kb ugyanannyit foglalkozzatok egymással. Ezt megkell beszélni.
Illetve, azt is mondják csak akkor tudsz maradéktalanul boldog lenni egy kapcsolatban, ha amúgy egyedül is boldog vagy. Én is itthonülős típus vagyok, nekem is nagyon kevés barátom van. Konkrétan 2. Velük se találkozom sűrűn, mivel babáznak, nekünk még nincs gyermekünk.
Viszont, én teljesen jól vagyok egyedül is, magammal. Mikor még nem volt a férjem, akkor se voltam kapcsolatfüggő. Sőt, amúgy nekem szükségem is van arra, hogy néha egyedül legyek, én ilyen típusú ember vagyok. Ettől még szeretem a párom, egyértelműen. Ő neki is van igénye néha egy kis egyedüllétre.
Próbalj meg egy kis önbizalmat építeni, én is egy pszichológust ajánlanék elsősorban.
Nem a parkapcsolatodra szeretnek reagalni hanem igazabol rad ha nem baj.
Keresni kell egy jo borgyogyaszt, allergia vizsgalat, egy kozmetikus, nőgyogyászati vizsgálat, normalis etrend, nem kell ehez szaki, csak az egeszsegtelen vackokat elkell hagyni. kell edzo aki segit a kezdetekben, es legalabb heti egyszer egy orat edzeni.
Idovel rendbe tudod magad tenni kulsoleg, ez mind adhat onbizalmat h mostani es a jovobeni emberi kapcsolataidba. Lelkileg elkell jutnod oda h ertekes vagy, szep vagy es kepezned kell magad tanulmanyi szinten vagy akar maga az eletutjait kell kijarni h megismerd magad. Ne huzodj es bujj el a vilag elol mert ertektelen vacaknak erzed magad.
Hanem erot kell gyujtened. Hajráá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!