Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem bírok tovább ebben a kapcsolatban lenni?
Én nem maradnék vele az tuti...
2022. dec. 5. 22:29
Hát bocs, de egy igazi kis szaros gyökér a pasid... Kíváncsi lennék, hogy ő magától mit tudna felmutatni, nulla szülői támogatással, bár gyanítom semmit... Ritkán mondok ilyet, de a te normálisnak tűnő értékrended nagyon nem való egy ilyen sznob majomhoz, aki benned is előbb-utóbb csak egy használati tárgyat látna...
2022. dec. 5. 22:31
Hát eszéről sem híres, jobb ha kerülöd az ilyen faxt....
2022. dec. 5. 22:35
Hát akkor engem a 22 éves autóm miatt lenézne? 😅 Amit amúgy azért nem adok el, mert műszakilag jó és 10 éve velem van, szeretem.
Sztm az ilyen nagyzolós idióta hagyni kell.
N 30
2022. dec. 5. 23:20
Nem is tettem volna fel a kérdést a gyakorin helyedben, mert egyértelmű, hogy el van szállva a sok penzetol, de semmi emberiség nincs benne és nem is lesz.
Úgy vagnam ki, hogy csak úgy porozna, a millióit meg dugja fel! :)
2022. dec. 5. 23:34
Na, majd viheti szervízbe állandóan a bömöst, mert egy kalap szr. Attól, hogy lóg a kezében egy Alma phone, meg BMW - vel járkálgat a Tescoba, nem több, mint az akinek 20 éves verdája van. Én az ilyen pózer újgazdag majmokat mindig is kerültem. Létezik drágább luxus autó is - előbb kelti fel a figyelmemet egy Bentley, Lexus vagy Tesla. Nem csak BMW létezik. Újgazdag pöcs. Az ilyen keressen magának hasonlóan felszínes libuskát, akinek elég ez. Egyértelműen te nem ilyen vagy.
2022. dec. 5. 23:36
4 vagyok, az meg a másik.
A BMW sztm is egy fos. Vannak jobbá kocsik is.
Ausztriában a BMW is egy átlag autó, mint itt a Suzuki.
2022. dec. 5. 23:50
Ne dramatizald tul, a fiatalok mondanak hulyesegeket, felvagosakat vagy serto dolgokat. Most egy kicsit legyel az "anyukaja" es tedd helyre. Biztos nem rossz ember, csak meg nem eleg erett ferfi de ez idovel valtozni fog. Ezert en nem szakitanek.
2022. dec. 6. 00:22
Eszelős nagyképű idióta, lenézi a nálánál kevesebbet.
Holott hiszi csak hogy nálánál kevesebb.
Azért mert jobb fizetése van, attól még egy háziasszony simán lekörözi őt főzésben mondjuk.
2022. dec. 6. 00:45
Szerintem azért van veled, mert többnek és jobbnak érzi magát, felülkerrkedhet rajtad. Neki dagad a melle, jót tesz az önbizalmának.
De te tönkremész. Otthagynám.
2022. dec. 6. 00:54
Kapcsolódó kérdések: