Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szerettek együtt élni a barátnőtökkel? Nem unalmas h mindig ott van, bármikor szexelhetsz vele?
Nem laposodik el egy kapcsolat az együtt éléssel, és inkább vágytok újra "vadászni" egy kicsit, más nőket "kipróbálni"?
(csak elméleti kérdés, nem tervezek összeköltözést)18/L
Tapasztalatból tudom, az állandó szex csak az elején érdekes, hogy mindig lehet, de utána már nem annyira izgalmas.Izgalmas úgy készülődni egy tervezett programra, ha nem él együtt a pár, ha már együtt vannak,akkor nincs meg a kellő romantika.Sőt.Amikor együtt él a pár, a nő nem tud olyan sokat magára fordítani a szépségére, epillátor, ami valjunk csak be, jobb akkor csinálni, amikor pasi nincs is a közelbe.
Szóval hátránya is van az együtt élésnek, de jó oldala is van.Együtt kelni, együtt feküdni, ölelést kapni reggelente, puszit kapni, együtt csinálni valamit.
26/ L
köszi a válaszokat!
természetesen én is tudom h nem azért költöznek össze h minden nap szexelhessenek, csak a kérdésem errea dologra vonatkozott.
mert ahogy az utolsó válaszoló is írta, van, hogy már nem oylan izgalmas együtt élni, és hogy iylenkor nem ébred fel a pasikban a vadászösztön?
De igen ellaposodik, és nagyon unalmas is, hogy mindig ott van.
Ez nem jelenti azt, hogy más nőkre vágynék. Azt pedig biztosan nem, hogy vadásznék is rájuk.
Inkább játszom a gyerekekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!