Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ilyen esetben, szakítsak?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, de egyre kevésbé tetszenek vele a dolgok.

Egyrészt, egyre apróbb dolgokon képes magát felhúzni és ezt rajtam is levetül. Nem érzem, hogy a kapcsolatunkban nyugalmat hozna. Sőt, most már egyre többször érzem azt, hogy több energiát vesz ki belőlem, mint amennyit ad. Ez együttélés szempontjából azért problémás.

Másrészt, nagyon kevés és rossz a szex. Havi néhány alkalom és akkor is elég visszafogott. Többször is leállítottam, amikor láttam, hogy nem élvezi. Állítása szerint nagyon jó velem, kíván, külsőre is nagyon bejövök neki, de azért az nem így nézne ki szerintem.

Érzelmileg még kötődöm hozzá, szóval gondban vagyok. Ha ez így megy tovább, akkor egyértelműen szakítani fogok, vagy közlöm vele, hogyha ő nem ad meg dolgokat, akkor azt máshol fogom megkapni.

Ti mit tennétek a helyemben? Ha valakit szerettek és kívántok, akkor létezik olyan, hogy havonta csak pár alkalommal fekszetek le vele? Ez nekem annyira abszurd.

2022. nov. 27. 19:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
92%

"Mit tegyek ilyen esetben, szakítsak?"

"Kellene egy jó, őszinte beszélgetés". = " Itt a kérdés, nyugodtan leírhatod az alternatívákat. Gondolom, ez szándékodban sem állt, szimplán kiadni a napi stresszt." =

"

Egyrészt, egyre apróbb dolgokon képes magát felhúzni és ezt rajtam is levetül. Nem érzem, hogy a kapcsolatunkban nyugalmat hozna."

Te vagy feszült, stresszes, mert kevés a szex :D

Annyira, hogy azt hiszed bántásból írtam, miközben szimplán leirtam a véleményem.

Amúgy már nem akarom harmadszor bemasolni, meg már ctrl-cv-tem eleget xD de nem ártana egy tartalmas, őszinte beszélgetés.

Meg kell hallgatnod mi a gondja veled, mert biztos, hogy van.

Vagy nem jó a szex, gyors, esetleg kevés nála a szexuális étvágy, ami javítható talán, ha feldobjátok minden fele trükkel.

Na és ha ezek után sem áll be változás, vagy akár hogy kiontottetek egymásnak a lelketek akk szakitanek, mert nincs értelme folytatni.

Ennyi.

2022. nov. 27. 20:38
 12/13 anonim ***** válasza:
90%

Szakítanék!

Valóban a szexre hegyezted ki, de valójában kiderült az is, hogy a kommunikáció nem működik köztetek eleve, és állandó feszültséget generál. Azt meg el sem tudom képzelni, hogy milyen megalázó lehet ha érzed, hogy valaki olyannal szexelsz, akinek teste-lelke nem kívánja, és neked kell mondani, hogy inkább hagyjuk.

2022. nov. 27. 20:48
 13/13 anonim ***** válasza:
73%
12 értek egyet. Kéne a fenének olyan kapcsolat ahol beszélni se lehet mi baja a másiknak plusz a szexben is hazudik. Ha annyira jó neki és kíván akkor miért nincs szex vagy miért néz ki úgy közben mint aki a háta közepére se kívánja az egészet? Szerintem hagyd a fenébe. Aki szeret az nem így viselkedik.
2022. nov. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!