Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnátok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok ebben a helyzetben, mit tennétek?

Figyelt kérdés
Menstruációkor az első, második napon elég erős görcseim vannak, nem szeretnek akkor szexelni (próbáltam már korábbi kapcsolatomban, nem élvezem olyankor, görcseimet sem csillapítja), a többi napokon igen. Nagyon szerelmes vagyok, szinte minden gondolatom a párom körül forog, ezért is bánt nagyon az a helyzet,hogy ilyenkor nem szeret velem aludni, mondván, hogy kínzás neki, hogy tudja olyankor, hogy nem lesz semmi. Pontosabban akkor is szívesen kielégítem kézzel vagy szájjal, csak szex nincs. Amióta együtt élünk, azóta ezeken a napokon én kimegyek a nappaliba, mert nem akar így velem aludni, pedig sokkal jobban igénylem olyankor a bújást, ölelgetést. Teljesen el vagyok emiatt keseredve, kérlek mondjatok valami megoldást a helyzetre.
2022. nov. 27. 10:39
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nekem is volt már több kapcsolatom előtte, egyszer sem volt a menstruációmból ekkora probléma. Kölcsönösen szerelmesek vagyunk egymásba, de mintha ezen a 2 napon egy teljesen másik ember lenne. Máskor rengeteget kedveskedik nekem, meglep a kedvenc virágommal, kivasalja a ruhákat helyettem, ha megyünk a szüleihez, akkor megkéri az anyukáját, hogy az én kedvecemet főzze, és még hosszan sorolhatnám.
2022. nov. 27. 12:31
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Akkor döntsd el kérdező, hogy ez neked belefér-e, vagy sem. Emlékezz arra, amit a betegségekről írtam! Vagy bármi olyan körülményről, amikor az embernek a legutolsó a szex, ami eszébe jut.

Amúgy szerintem valami defektje van a menzesszel kapcsolatban…. Egy szerelmes férfi nem tolja el a párját magától!

2022. nov. 27. 12:39
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
#11: hát akkor edd meg, amit főztél, bocsika.
2022. nov. 27. 12:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ezektől nem lennék annyira elájulva. "Kivasal helyettem"... a házimunka mindkét fél feladata, csak szólok. Normális kapcsolatban legalábbis ilyen NINCS, hacsak nem abban állapodtatok meg, hogy ezt te viszed, mást pedig ő. A virág és társai pedig - ekkora mértékű kedveskedést a barátaimnak is megteszek, néha 1 kis ajándék, vagy kedvenc sütikészítés. Komolyan ezzel nálad tudja ellensúlyozni, hogy te havonta napokig hozzá se bújhatsz, nehogy felálljon a kis pöcörője?

2022. nov. 27. 12:44
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Majd utólag rájössz, hogy ez mennyire gáz volt. Sajnos most elvakít a "szerelem". Majd amikor olyan pasid lesz, aki menstruáció alatt is emberszámba vesz, kényeztet, megért, ölelget, akkor rájössz hogy miről beszélnek most itt az emberek.
2022. nov. 27. 12:54
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát kérdező te nagyon naív vagy. Most oké, hogy havi 2 nap, de hidd el, hogy a te életedben is lesz komolyabb betegség/baleset, ezt senki nem úszhatja meg. Engem pl 2x is műtöttek 28 éves létemre és mindkét műtét utan 6 hétig nem lehetett szexelni. Szerinted kimentem volna a nappaliba aludni 6 hétre, nehogy a párom f*sza felálljon meg feszüljön a heréje miközben én sírok a fájdalomtól?? Elég beteg a pasid, nincs benne semmi empátia. Az meg hogy 2 napot se bír ki szex nélkül elég sokat elmond róla. Csak el ne kelljen menned 1 hétre üzleti útra, mert a végén 'egészségügyi okokból' (feszülő here 😂😂😂) megcsal a pasid. Szerinted semmi ilyesmi nem fog történni veled a jövőben?? Akkor rohadtul naív vagy.
2022. nov. 28. 12:43
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Aha, ha egy nap nem b*szik neki már fáj a heréje.

Az agya helye max.

Biztos nem mennék ki a kanapéra kuporogni, mert őfelsége ilyenkor direkt a sértődöttet játssza. Lázas beteg nem voltál még mellette? Akkor is kötelező lesz*pnod, mert neki fáj a heréje? Az anyja valaga, az fáj. Szar duma.

Remélem nem juttok el odáig ezzel a díszf*sszal, hogy gyereket szülj neki. Majd utána a 6 hét gyerekágy alatt nem fogsz szexelni, majd nyilván minden nap kielégíted őfelségét, miközben egész éjszakákat nem alszol, napközben meg szoptatsz, pelenkázol mint egy zombi. Neki akkor is a heréje fog fájni.

Eszem megáll, milyen idióták vannak. Legyen önbecsülésed, leány. Nem gumibaba vagy, aki mindig rendelkezésre áll. Rendeljen egyet magának karira.

2022. nov. 28. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem ma jött meg, ugyhogy barátommal össze bújva filmeztünk, aztán véletlen mindketten be aludtunk, nem rég keltünk fel és lassan eszünk, mert épp főzi nekünk a vacsit:)

Kinek mennyi önbecsülés jutott

2022. nov. 28. 18:42
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Rákérdeztél már mi lenne ha valamikor egy hosszabb betegség miatt vagy terhesség(nem tudom ilyet szoba lehet e hozni) nem tudnátok szexelni mit tenne?

Elgondolkodtató. Megértem hogy szereted és elvakít a sok kedvesség emellett, de ez nagyon nincs rendjén.

Beszéljetek beszéljetek beszéljetek!

2022. dec. 9. 18:47
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Komolyan nem hiszem hogy ezeket a lábtörlő vagyok kérdéseket nők írják.

De könyörgöm, ha mégis igaz hogy ilyen idiótával tényleg együtt van valaki, legalább lenne az a helyzet hogy a barom megy ki a nappaliba. Neki van agybaja, nem nekem. Húzzon a nappaliba de főleg az anyjába ha ennyire gyökér. Méghogy én menjek. Na ezért nem hiszem el a kérdést. A minimum ez lenne hogy menjen az máshova aludni akinek valami nem tetszik, de hogy alázatosan én menjek az kizárt.

2022. dec. 9. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!