Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagálnátok ebben a helyzetben, mit tennétek?
Akkor döntsd el kérdező, hogy ez neked belefér-e, vagy sem. Emlékezz arra, amit a betegségekről írtam! Vagy bármi olyan körülményről, amikor az embernek a legutolsó a szex, ami eszébe jut.
Amúgy szerintem valami defektje van a menzesszel kapcsolatban…. Egy szerelmes férfi nem tolja el a párját magától!
Azért ezektől nem lennék annyira elájulva. "Kivasal helyettem"... a házimunka mindkét fél feladata, csak szólok. Normális kapcsolatban legalábbis ilyen NINCS, hacsak nem abban állapodtatok meg, hogy ezt te viszed, mást pedig ő. A virág és társai pedig - ekkora mértékű kedveskedést a barátaimnak is megteszek, néha 1 kis ajándék, vagy kedvenc sütikészítés. Komolyan ezzel nálad tudja ellensúlyozni, hogy te havonta napokig hozzá se bújhatsz, nehogy felálljon a kis pöcörője?
Aha, ha egy nap nem b*szik neki már fáj a heréje.
Az agya helye max.
Biztos nem mennék ki a kanapéra kuporogni, mert őfelsége ilyenkor direkt a sértődöttet játssza. Lázas beteg nem voltál még mellette? Akkor is kötelező lesz*pnod, mert neki fáj a heréje? Az anyja valaga, az fáj. Szar duma.
Remélem nem juttok el odáig ezzel a díszf*sszal, hogy gyereket szülj neki. Majd utána a 6 hét gyerekágy alatt nem fogsz szexelni, majd nyilván minden nap kielégíted őfelségét, miközben egész éjszakákat nem alszol, napközben meg szoptatsz, pelenkázol mint egy zombi. Neki akkor is a heréje fog fájni.
Eszem megáll, milyen idióták vannak. Legyen önbecsülésed, leány. Nem gumibaba vagy, aki mindig rendelkezésre áll. Rendeljen egyet magának karira.
Kérdező, nekem ma jött meg, ugyhogy barátommal össze bújva filmeztünk, aztán véletlen mindketten be aludtunk, nem rég keltünk fel és lassan eszünk, mert épp főzi nekünk a vacsit:)
Kinek mennyi önbecsülés jutott
Rákérdeztél már mi lenne ha valamikor egy hosszabb betegség miatt vagy terhesség(nem tudom ilyet szoba lehet e hozni) nem tudnátok szexelni mit tenne?
Elgondolkodtató. Megértem hogy szereted és elvakít a sok kedvesség emellett, de ez nagyon nincs rendjén.
Beszéljetek beszéljetek beszéljetek!
Komolyan nem hiszem hogy ezeket a lábtörlő vagyok kérdéseket nők írják.
De könyörgöm, ha mégis igaz hogy ilyen idiótával tényleg együtt van valaki, legalább lenne az a helyzet hogy a barom megy ki a nappaliba. Neki van agybaja, nem nekem. Húzzon a nappaliba de főleg az anyjába ha ennyire gyökér. Méghogy én menjek. Na ezért nem hiszem el a kérdést. A minimum ez lenne hogy menjen az máshova aludni akinek valami nem tetszik, de hogy alázatosan én menjek az kizárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!