Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egyik exem levette a pasijával...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyik exem levette a pasijával a közös képeiket a fbookról, mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Egyik exem levette a pasijával a közös képeket fbookrol és instaról, majd instan visszatette. Fbookon maradt ugyanugy eltávolítva. Mit jelenthet ez? A fickonal ugyanazok a fotok vannak fenn.

2022. nov. 26. 21:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
33%
10. nem tudom te hogy vagy vele, én nem venném vissza a számba a rágót, miután egy másik férfi belenyomta a farkát, majd ráélvezett
2022. nov. 27. 00:44
 12/15 anonim ***** válasza:
52%
Érzelmi típusú kötődésről beszéltem, ami tarthat sokáig a szakítás után is. Egyénfüggő. Ezzel kapcsolatban írtam azt, hogy az ilyen kötődést nem lehet csak úgy elengedni, mint ahogy az ízét vesztett rágót kiköpjük.
2022. nov. 27. 01:11
 13/15 Noren1989 ***** válasza:

Szerintem lehet,, hogy épp mosolyszünet van náluk, vagy szimplán rájött, hogy létezik az adatvédelem nevű fura találmány.

Mindenesetre osztom #1 véleményét.

2022. nov. 27. 06:23
 14/15 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi, lett nőd majd az töröltetett az ismerőseid közül engem, így nem látod a képeim mivel csak az ismerőseim láthatják. Köszi nagyon jól megvagyunk. ☺️
2022. nov. 27. 21:41
 15/15 anonim ***** válasza:
Mikre nem érnek rá az emberek? Vagy pályát tévesztettek? Az exedet kérdezd meg, egyenes, egyszerű őszinte. De ideje lenne túllépni az exeden.... Haladj előre és ne hátrafelé nézelődj, tanultál az ex kapcsolatból valamit? vagy mit forgolódsz? lelkiismeret furdalásod van? Hagyd élni... menj tovább...
2022. nov. 28. 10:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!