Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szakítottatok már kifejezetten a rossz szex miatt? Ha igen, mi volt pontosan a probléma?
Nem olyan esetekre gondolok, mikor kihűlt a kapcsolat, és ezért túl kevés volt a szex (ha volt egyáltalán), hanem mikor mennyiségre elég volt, de valamiért nem volt jó.
Mi volt a gond?
18-20cm ritka???
Nem a 9es válaszoló vagyok, de nekem is többször volt dolgom 18 centivel mint 12-15 centivel
Én ezt gondoltam eddig átlagosnak 😅
És most eltekintve attól hogy mit ír a világháló az átlagról, én abszolút a 18at érzem átlagnak tapasztalataim alapján.
13! mikor nem a gyakori osztom az észt orvos vagyok, hidd el, láttam éppen elég férfi péniszét -és igen tudom az elernyedt állapot, de érted, azért sokszorosára nem nő meg- és hidd el, nagyon kevés igazán nagy péniszű van. Többségnek 10-15 centi közt van vagy lehet ha feláll.
lehet arról lehet szó, hogy a kisebb intim méretű férfiak nem annyira magabiztosak és ritkábban másznak bele szexkapcsolatokba, mint a "bránermájszterek" így úgy tűnhet pár khm. aktívabb csajnak, hogy nagy farka van minden pasinak, mert nyilván egy mondjuk 16 centis farkú nyitottabb a szexre, meg magabiztosabb mint egy 13 centis hímtagú.
De amúgy csak kíváncsiságból, tudod mennyi 18 centi? Mert az azt jelenti, hogy mikor feláll, akkor egy alacsonyabb férfinál gyakorlatilag a térde felett van pár centivel a vége! Tehát ezért tartom kicsit furcsának, amit mondtok. Valahogy azt érzem a 14-15 centisről hiszitek azt, hogy az 18-20.
3 vagyok.
Annyira volt kicsi, hogyha megfogtam max 3 centi lógott csak ki a tenyeremből.
És annyira vékony, hogy hirtelen nem is tudom mihez hasonlítani. Ha valaki használt már ecigarettat, na kb olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!