Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerinted kibírnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinted kibírnátok egy olyan kapcsolatot amiben 2 hetente találkoztok a párotokkal?

Figyelt kérdés
2010. szept. 29. 22:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hosszabb távon biztosan nem.
2010. szept. 30. 01:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Nézd, ez szerintem helyzetfüggő. Mennyi ideig áll fenn ez az állapot? Lehet látni a végét ennek az állapotnak? Tudtok mondani egy körülbelüli időpontot, amit mind a ketten vártok, hogy onnantól kezdve jobb lesz? (Mittudomén, pl. külön városban tanultok, 4 évig tart az egyetem, utána össze tudtok költözni). Mert akkor ki lehet bírni. De csak úgy, a vakvilágba, kilátások nélkül nem hiszem.
2010. szept. 30. 01:39
 13/17 anonim válasza:
Ki lehet bírni, bár nem túl jó dolog! Én 2évig csak 3 hetente találkoztam a párommal, túlélte a kapcsolatunk, de tovább nem bírtam volna így.
2010. szept. 30. 06:44
 14/17 A kérdező kommentje:
igen van ilyen időpont de nem pontos, csak körül belüli.; jövőjúnius, előttepedig olyan hogy 1-2-3hetekre.
2010. szept. 30. 08:13
 15/17 A kérdező kommentje:
jaj és köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. rendesek vagytok. :)
2010. szept. 30. 08:13
 16/17 anonim ***** válasza:

Én nem bírnám.

Egy városban lakok most a barátnőmmel de hetente 1-szer látom csak. Ez is nagyon rossz.

Más ember meg minden nap látja a bnőjét. :(

2010. szept. 30. 09:23
 17/17 anonim ***** válasza:
Kedves Utolsó, én egy lakásban élek a Párommal, és heti 3-4 alkalommal találkoztunk pár órára. Na ez milyen már...
2010. okt. 1. 01:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!