Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek miért mondta ezt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondta ezt? B tervnek tart? Vagy hogyan érthette?

Figyelt kérdés
Szóval van egy ismerősöm, egy baráti társaságba járunk. Flörtöltem vele, és elmondtam miket tennék vele, erre azt mondta “ kielégítő a szexuális életem, de azért köszönöm az ajánlatot, további szép estét” és elsétált. Mitől lenne kielégítő a szexuális élete? Vagy ez mi? Nem mondta azt, hogy nem fekszik le velem, és annyira azért nem különleges csaj szerintem, szóval mit gondoltok? Bejövök neki, csak nem akarja bevallani? Vagy miért viselkedik ilyen összezavaróan? 23F

2022. nov. 24. 19:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Ebben semmi összezavaró nincsen, és nem értem, mit nem értesz. Van pasija, akivel kielégítő a szexuális élete, téged pedig nagyon elegánsan, de kategorikusan visszautasított, és valószínűleg nagyon lenéz.

Hozzátenném, teljesen jogosan. Hogy jössz ahhoz, hogy megmondd valakinek, “miket tennél vele”? Ennél kevés alpáribb dolog van. Már ha ez nem egy troll kérdés.

2022. nov. 24. 20:05
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
En jol pofan is vertelek volna
2022. nov. 24. 20:32
 13/13 harebell ***** válasza:
100%
Az ilyen férfiaknak köszönhetjük az "a nőkön képtelenség kiigazodni", "a női gondolkodás kiismerhetetlen" típusú mítoszokat. :D Semmi összezavaró nem volt a viselkedésében, egy teljesen egyértelmű visszautasítást nem sikerült megértened. Az amúgy nem flörtölés, hogy elkezded ecsetelni, miket csinálnál vele.
2022. nov. 24. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!