Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig tarthat úgy egy kapcsol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig tarthat úgy egy kapcsolat ahol már van gyerek hogy semmi egymás közti beszélgetés sincs és szexuális együttlét se?

Figyelt kérdés
Akármilyen fura de tényleg ez van. Kb mint egy szobatárs, még lehet azzal is többet lehetne beszélgetni. Én már nagyon unom, ma mondtam neki hogy sokkal jobb ha elmegy dolgozni és nincs itthon, mert így csak feszültség van köztünk. Küldtem hogy menjen valamerre, de nem ment.
2022. nov. 23. 21:53
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Szexhez való jog? :)

Nem tudod az előzményeket....

2022. nov. 24. 01:30
 12/16 anonim ***** válasza:
97%
Mik az előzmények, miért nem dolgozik, nem lehet, hogy depressziós?
2022. nov. 24. 02:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Exem volt ilyen mikor már nem volt a kapcsolatban mert mas nővel volt
2022. nov. 24. 05:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

10es vagyok.

Valóban nem tudom az előzményeket.

De egy dolog biztos: szex nélkül minden kapcsolat kihűl, elhidegültök egymástól csak még jobban. A másik fél pedig vagy megoldja magának ideig óráig, és/vagy szeretőt keres. Onnan pedig lehet válni!

2022. nov. 24. 07:22
 15/16 anonim ***** válasza:
50%
Te nagyon buta és önző vagy.
2022. nov. 24. 08:39
 16/16 A kérdező kommentje:
Miért is lennék buta és önző ha nem érzek iránta sok mindent? Csak azért legyek vele mert ő szeretné?
2022. nov. 24. 22:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!