Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A ferfiaknak azert nem eleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A ferfiaknak azert nem eleg sosem egy no,mert ugy lettek tervezve,hogy folyamatosan szorjak szet a magvaikat?

Figyelt kérdés
Lehet a kapcsolat elejen nem, de egy ido utan ugyis elgondolkoznak azon,hogy szeretnenek masokkal is dugni.
2022. nov. 23. 10:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
31%

"Ha elfogadja ezt a sületlenséget valaki, akkor illik a másik oldalt is elfogadni: a nők nem aranyásók, hanem úgy lettek összerakva, hogy olyan párt keressenek, aki mellett a saját és az utódok túlélésére több esély van. Azért ez már keserűbb, nem?"

Nem keserűbb, nem mindenki szorongó lelkű kis mimóza, én simán elfogadom, hogy az emberi természetnek vannak nagy átlagban megfigyelhető szabályszerűségei, amik abból fakadnak, hogy a két nem számára eléggé más következményei vannak (vagy voltak az elmúlt százezer évben) annak, ha a szexből gyerek lett.

2022. nov. 23. 14:10
 12/20 anonim ***** válasza:
39%
férfi = szex, dugás
2022. nov. 23. 14:36
 13/20 anonim ***** válasza:
64%
Leírom mégegyszer csak mert nem megy a felfogása a dolgoknak. Nem kapcsolarban kell mással is dugni. Egyedül, különállószemélyként amikor azt csinál az ember amit akar. Ha kapcsolatban vagy akkor senki mással. ;)
2022. nov. 23. 19:44
 14/20 anonim ***** válasza:
30%
"Luk-luk!" (Prohászka Edömér)
2022. nov. 23. 19:46
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Luk-luk. Sokszor hagytam abba mert nem birtam tobább mert a fejére néztem és hányingert kaptam tőle. Ergo nem annyira luk-luk. Számít ki van felette. ;)
2022. nov. 23. 19:48
 16/20 anonim ***** válasza:
28%
Hát, nem a Grinccsel kell szexelni!
2022. nov. 23. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Miért? Hisz luk-luk. Nem ez lett kiírva? Sok szarf...u grincs van. Barbi és Ken is azok. Nem a lukat kell nézni ember! Hanem a +többet amit adni tudna, de ti itt többeik ehhez méltetlanok vagytok. Egyszerűek. Biztos ezért megy itt ennyire az irka-firka. :))
2022. nov. 23. 20:01
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Úgy gondolod még szűz vagyok? Nem ez a csillagjegyem! :)
2022. nov. 23. 20:06
 19/20 anonim ***** válasza:

Csillagjegy? Muhhahha

Attól még, hogy büszkeséggel tőlt el, hogy a mennyiségre mész és nem a minőségre, ez egy kicsit gáz szerintem. ;) Igaz, nem írtad, hogy szar vagy, de ezek után elképzelhető mégis csak. ;)

2022. nov. 24. 06:29
 20/20 anonim ***** válasza:
21. században van még ilyen szexuálisan megnyomorított ember, aki azt képzeli, hogy a nők nem orgazmus-és szexközpontúak?
2022. dec. 17. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!