Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt hogy beszéljem meg a férjemmel? Gyereket szült neki a szeretője, 2 hónapos a baba, de van egy 12 éves gyereke is a volt felesegetől, tőle már évek óta elvalt mikor megismertem,
Én meddő vagyok, nem jön össze a baba pedig évek óta nem védekezünk, megbocsajtottam a férjemnek mert szeretem, és én nem vagyok képes gyereket adni neki amiért szégyenlem magam, és nem érzem 100%-os nőnek magam,
Eddig csak kepről láttam a babát de szeretném ha elhozna egy két órára a férjem a babát hadd lássam én is, de az anyuka ezt nem engedi, a férjem sokat megy babázni és kirekesztve érzem magam, azt mondta már nem szereti a nőt és már nincs köztük semmi, a férjemmel van vagyoni papírunk, ezért a vagyon miatt nem maradhatott velem, rosszul esik hogy én kimaradok ebből a reszből, a volt feleség full féltékeny hogy a szerető szült, és most mi jóba lettünk, zavarja hogy a baba mellett a nagyobbik gyerekre nem jut annyi idő, mert ő a másik gyerekkel van, ezért már csak 2 hetente jön a nagyobbik gyereke, de akkor itt van vele az apukája, régebben a nagy itt volt heti 3-4 napokat is, szerintetek jogos hogy szeretném látni a babát egy két órára? A férjem gyereke, akkor simán elhozhatná, Én a nővel nem akarok találkozni, oda sem enged magához, és a nagyobbik gyerek sem látta a picit, és az anyja ezt sérelmezi, és mondta a férjemnek hogy vigye el a baba anyjához a gyereket hadd nézze már meg, csak én nem láthatom a babát?
Ja hogy ott is alszik a szeretőjénél?
Ti hány évesek vagytok?
Te normális vagy???
Remélem, hogy ez csak egy troll kérdés.
Ha mégsem, keress fel egy pszichiátert, nem tűnsz normálisnak a leírtak alapján.
Szerintem is keress fel egy pszichológus szakrendelőt baromi gyorsan.
Amúgy szerintem ez a kis történet is kitaláció és nettó kamu.
Egy mentálisan ép egészséges ember a közelében sem jár ennek a dolognak amit itt a kérdező leírt.
Remélem trollkodás.
Ha mégse az, akkor a sztori alapján pont hogy te vagy a szerető, nem? Mármint a pasinak van gyereke akiről gondoskodik, munka után oda megy haza, ott alszik stb...
Neharagudj, de miért lenne velem baj? Más is megbocsájtott már megcsalast, az hogy gyerek lett, már nem lehet vissza csinálni, a párom meg csak szeretne foglalkozni a gyerekével, és a nagyobbal is igyekszik sokat lenni csak ez most más szitu, én meg nem utálom a gyerekeket, ők nem tehetnek semmiről,
Akkor mégis mi a baj velem?
Ez komolyan valós kérdés?
Vagy csak a szokásos délutáni trollkodás??!
Létezik ennyire önbecsülés nélküli szolgalelkű köpnivaló rongy "nő"?
Vagy ez valami diagnózis nélküli mentális betegség?
Jézus Úristen... 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!