Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet túllépni zavaró dolgokon, hogy ne mérgezze a kapcsolatunkat?
Én sajnos olyan személyiség vagyok, hogy nem tudok sokáig túllépni olyan dolgokon, amik nagyon zavarnak. Akkor sem, ha bocsánatot kérnek és már nem csinálják. Ez megmérgezte az összes kapcsolatomat. Persze ha nagy dolog pl megcsalás vagy bántalmazás azt nem is akarom megbocsátani, olyan dolgokra gondolok általánosságban, hogy mondjuk a másik megbánt, de aztán változtat, úgymond kijavítja a hibát, de én még utána mindennap erre gondolok.
Ezen szeretnék változtatni, mert most olyan kapcsolatban vagyok, aminek nagyon nem szeretném, ha vége lenne, együtt tervezzük leélni az életünket. Csak árt, ha én meg haragszom rá hónapokig vagy egész kapcsolat alatt, hiszen ő minden tőle telhetőt megtesz.
Aki volt hasonló cipőben, hogy sikerült leküzdeni ezt a haragtartást, érzékenységet?
"van olyan családtagja akivel kölcsönösen nem bírjuk egymást (de csak eggyel, a többiekkel jó a viszonyom). Egy két dologban nem állt mellém és ez bántott."
Mi volt ez az egy két dolog, meg szabad kérdezni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!