Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párkapcsolat egy olyan férfive...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolat egy olyan férfivel akihez, mint emberhez vonzódok, de szexuális értelemben nem tudok rágondolni, lehetséges ''jó'' szex nélkül egy párkapcsolat?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Már egy jó ideje ismerekdek egy férfivel akivel szerencsére (!!!) úgy alakult az ismerkedésünk, hogy nagyon sokáig nem került sor szexre, ennek azért is örültem, mert nagyon sok férfinak csak erre kellettem, és utána örökre eltűntek. Az összes találkozónk annyira jó volt, mondhatni beleszerettem, viszont mivel már hosszú idő telt el, tudtam, hogy örökké nem várhatunk a szex-szel sem, gondoltam jobb ha most kiderül ha esetleg ilyen téren nem passzolnánk, őszámára én nagyon is szuper vagyok (olyan téren is) és ezt szóvá is tette, viszont én nem tudtam elmondani neki, hogy szexuálisan ő nem vonz, annak ellenére, hogy mint személyt nagyon kedvelem, szeretem, főleg ennyi idő után, de valahogy a szex mégis rossz volt.

Mégis hogy lehet folytatni egy ilyen párkapcsolatot, arra gondoltam, hogy mivel szexre amúgy sincs sok igénye, és nem igazán kezdeményez, még akkor sem ha együtt alszunk, talán lehetséges egy kapcsolatot szex nélkül folytatni együtt? (Nem akarnék újra belevágni egy ismerkedésbe mással, mert ennyire még soha nem sikerült passzolni senkivel az elmúlt kb 7 évben, kivéve persze szexuális értelemben, de ilyen téren nekem sincs nagy étvágyam)

2022. nov. 17. 03:19
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"tudtam, hogy örökké nem várhatunk a szex-szel sem, gondoltam jobb ha most kiderül ha esetleg ilyen téren nem passzolnánk"

"én nyitottam ilyen téren, mert azt gondoltam, hogy ez egy kötelező része egy ''normális'' párkapcsolatnak"

"szexuálisan ő nem vonz"

Eleve minek feküdtél le vele, ha szexuálisan nem is vonzódsz hozzá?

Vagy ez neked közbe derült ki?

2022. nov. 17. 07:25
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem egészen értem a problémát. Szóval szerelmes vagy, vonz, de a szex nem volt jó? Az első alkalom egy új kapcsolatban ritkán jo, idő kell, amíg osszeszoknak a felek, az elején ne várj semmi nagy durranást.
2022. nov. 17. 08:04
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon érdekes kérdés... Ha te eleve úgy vágtál bele az ismerkedésbe, hogy lehetőleg minél tovább elodázd az első együttlétet, és ha ahhoz is úgy álltál hozzá, mint egy szükséges rosszhoz, akkor valószínűleg nálad van a hiba, ami lehet, hogy a múltbéli rossz tapasztalataidból adódik. Sürgősen beszéld ezt meg a pároddal, tisztában kell lennie azzal, hogy teljesen aszexuális vagy az irányába! Hidd el, jobb ha ezt minél előbb tisztázod vele, és még az is előfordulhat, hogy ettől annyira megkönnyebbülsz majd lelkileg, hogy te magad fogod kívánni a dolgot! Mindenesetre amíg benned van ez a tüske, addig neked is kényelmetlen lesz így ez a kapcsolat, vele szemben pedig úgy fair, hogy tisztában van vele, hogy szexuálisan nem izgat, csak lelki társként tekintesz rá.
2022. nov. 17. 08:34
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakivel nagyon jól érzed magad, de szexuálisan egy kicsit sem vonzó számodra, azt úgy hívják hogy BARÁTSÁG. Ennyi. Nincs ezen mit magyarázni.

Te barátságot tudsz felajánlani a pasinak és ennyi. Közös programok, közös szórakozás, sok közösen töltött idő, de szex az nulla. Ezt kell neki megmondani. Ő meg vagy kér ebből, vagy nem.

2022. nov. 17. 08:34
 15/18 anonim ***** válasza:
85%

Ismerek ilyen kapcsolatot. Vergődés a nem vonzódó nőnek a férfival, aki számára emberileg ok, nagyon szereti mint embert, de... de nem kívánja.

Illetve kínlódás a hapsinak, aki szerelmes a nőbe testestől-lelkestől, igyekszik a csillagokat lehozni, hátha majd szeretve-kívánva lesz...

Soha nem vennék részt ilyesmiben. Sem a hapsit nem áltatnám, csapnám be, sem magamat nem hoznám ilyen iszonyú kellemetlen helyzetbe, hogy életem, olyan jó ember vagy, csak ne nyúlj hozzám.

Ez barátság lehet. Kapcsolat nem.

2022. nov. 17. 10:13
 16/18 Mathus ***** válasza:
73%
a kérdésre: vannak romantikus aszexuális emberek, van ilyen preferencia, ilyen a tiéd is. ez nem rossz vagy jó, ez van. de ezt el kell mondani a másiknak, és őszintén nyilatkoztatni kell, hogy ő hová helyezi el magát a spektrumon. ha nem ugyanoda ahová te, akkor ne rabold az idejét.
2022. nov. 17. 10:27
 17/18 anonim ***** válasza:
24%
Nem írtad a korotokat. Ha fiatalok vagytok nagyon eltérő szexuális igény mellett hosszútávú jó kapcsolat nem maradhat fenn, ezért érdemes lezárni időben. Viszont ha közép+ korosztályhoz tartoztok csak vidd tovább a szálat, lehet,hogy egy idő után változni fog mindkettőtök részéről a vonzódás.
2022. nov. 17. 11:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

#17, nekem úgy jött le, hogy nem általában nem kívánja a szexet a kérdező, hanem ezzel a férfival nem. Egyszerűen ez a férfi szexuálisan nem vonzza. De attól még nem aszexuális. Mást lehet, nagyon meg tudna kívánni. És idővel valószínűleg lesz valaki, aki iránt nagyobb testi vonzalmat érez.

Még ha kezdetben semleges is volt neki testileg, ez könnyen átcsaphat akár undorba is. Látszik, hogy halasztgatta a gondolatot is, hogy majd egyszer le kell vele feküdnie. Ha igazán kívánta volna, akkor ez most egy kellemes beteljesülés lett volna. Itt nem is arról van szó, hogy csak esetlen volt az első alkalom és össze kell csiszolódniuk. Egyszerűen nincs kémia. Sajnos ahogy mások is írták, ez így csak barátság. Ha a párodnak igénye van a szexre, akkor nagyon szenvedni fog ebben. És ha amúgy te se vagy aszexuális, akkor neked is hiányozni fog. Miért akarsz ezzel megalkudni? Legalább neki hagyj szabad döntést. Beszélgessetek erről.

2022. nov. 17. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!