Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudatmódosító használók! Nem gáz h ti teljesítetek a legrosszabbul az ágyban? Megéri nektek h ez miatt is lelépjen mindenki mellőletek?
Sajnálom, hogy így jártál kedves kérdező.
Viszont szerintem akkor se kéne EGY ember alapján általánosítanod mint ahogy a kérdésben tetted.
Persze ez az én véleményem. A válaszokon is látszik amúgy hogy nem lehet általánosítani, mert a fele jó/jobb a másik nagyon rossz/legrosszabb.
Nem kéne egy ember alapján általánosítani (persze ez az én véleményem).
Én és a férjem még a 18-19-es éveinkben, kapcsolatunk kezdetén rendszeresen füveztünk. Minden este elszívtunk egyet egy jó film nézése közben. Soha semmi probléma nem volt vele mindig is jó volt az ágyban. Maximum annyi, hogy néha nem tudott ő is elélvezni ez miatt (gondolom). Ezek mellett úgy havi egy-két alkalommal volt egy esténk minimum ahol mást használtunk, gondolok itt tablettára vagy porra, a baráti körünkkel természetesen. Ezeknél se volt olyan eset mint amiről te beszélsz…
Szóval tartom én is az előttem írok nagy részének véleményét, az, hogy a pasi rossz volt az ágyban nagyrészt nem a drog miatt volt.
Bár személy szerint én nem is feküdtem volna le egy ilyen szintű függő emberrel. Most lehordhatod mindennek de azért szerintem érzed, hogy ez téged is minősít…
Ha szeretett és becsült volna, érdekelte volna mi a jó neked is kielégít aktus után máshogy. Szerintem itt ezzel lehetett baj. Egyszerűen nem tervezett komolyra, nem érdekelte hogy kielégíti-e az igényeidet. De ez sok más férfinél is előfordulhat…
Nyílván, igazság can benne. Az azért tapasztalat h nem kell ahhoz komolyra venni h valaki jó legyen az ágyban. Az sok embetnek alap adottság, s drog se kell hozzá 😃
Nem hordom le, csak fura, ilyennel nem találkoztam még. De igazazoj van, akkor ez egy genetikai hulladék lehetett... Persze nem volt a homlokára írva, honnan tudhattam volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!