Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm elmegy a fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm elmegy a fiú haverjával bálba. Ez szerintetek normális?

Figyelt kérdés
Ez mennyire jellemző másoknál? Kellene aggódnom? Létezhet, hogy valóban csak haverok és nincs köztük semmi? Szerintetek ez belefér?
2022. nov. 16. 17:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
És téged meg sem kérdeztek?
2022. nov. 16. 23:07
 12/15 A kérdező kommentje:
Nem.
2022. nov. 17. 07:06
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lélekben kezdd el az elengedés folyamatát a barátnőddel kapcsolatban.

Ez a nő szarba sem néz téged, de ha ez nem is igaz, az biztos, hogy nem tisztel téged, nem tekint a barátjának és különösebben nem vonzódik hozzád, csak könnyebb mondjuk az albérletet ketten fizetni, mint neki egyedül.

Kezdj el keresni saját lakhelyet és ha megvan, akkor már mehet is a búcsúzkodás.

Nekem ez nem fér bele, és a minimum, hogy magyarázatot követelnék arra, hogy egy bálban, ami ráadásul nem zártkörű, miért nem az én oldalamon jelenik meg, miért egy másik férfivel megy?

De mivel úgysem mondaná el sosem az igazat - azaz azt, amit fentebb írtam -, ezért még a magyarázat kérése is felesleges. El kell csak fogadni, hogy a te időd vele kapcsolatban lejárt, a csaj úgy gondolja, hogy ideje átszállni azon a bizonyos körhintán a következő csődörre.

Azért nem szakított még veled fizikálisan - mert lélekben ő már túl van rajtad, ez szinte tuti -, mert a másik srác, akivel a bálba megy még nem adta egyértelmű jelét annak, hogy ha veled szakít akkor ő befogadná.

Bár fájdalmas ez a dolog, ne légy rá mérges, nem tehet róla, hogy csak ezt a mintát ismeri, ami mentén az életét éli.

2022. nov. 17. 08:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Így van, engedd el..

Aljas dolgot amit művel a leányzó.

Ha össze vagytok költözve akkor amint Ő elmegy szerintem szedd össze a cuccod és tipli.

2022. nov. 17. 10:16
 15/15 anonim ***** válasza:
28%
Sok kis varosi mano nem tudja mi az a bál? Nem sulis tea delutan ,ha nem mulatos zene fokent cigány zenek ahol sok az indian es maeha reszeg mindenki.
2022. nov. 17. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!