Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogos a kérésem? Szeretnék a párom lakására bejelentkezni az orvos miatt hogy közelebb legyen, 8 hónapja élünk együtt, de a volt feleség oda van bejelentve meg a gyerek,pedig 7 éve elvaltak
Szerintem is érthető a kérésed, a nő felé mindenképp, de érdemes utána menni hogy miért nincsenek átjelentetve, családi pótlék, iskola, ovoda mind közre játszhat
Beszélgessetek sokat erről, és tudom nehéz de próbál meg elfogadóan állni a helyzethez
Ettől szted az exnej életképtelen mert nem költözik egy századik albiba tovább gyerekestől, ahova engedik bejelentkezni??
Tényleg nem téma Sitty sutty osszepakol hóna ala a gyerek, a szekrény és költözik hogy az új csaj lelkének nehogy rosszul essen
Párod mit mondott a keresedre?
Szívem te nem életképtelen vagy hanem nincs életed, ha ezen rugózik
Légyszives szakíts vele had találjon magának egy értelmes felnőtt nőt
Én nem akarok senki pártjára állni, de ebből akkor lehet baj, ha a pasival valami történik (ne történjen semmi!). Volt egy kolléganőm akinek reggel elindult a férje munkába, és ahogy kiért kocsival a főútra, autóbalesetet szenvedett és azonnal meghalt. Ezt csak azért írtam le, hogy látni lehessen, hogy kb egy perc alatt megváltozhat több ember élete.
Ha a kérdésben szereplő pasi elvált, és vele történik valami, akkor mi lesz az elvált feleséggel és a gyerekkel (lakcím szempontjából)?
Két perc alatt ki fogja találni az exfeleség, hogy hová legyenek bejelentve, azt garantálom. Erre szokták azt mondani, hogy a szükség nagy úr. Egy anyának kutya kötelessége lenne minél előbb letisztázni ezt a helyzetet a saját és a gyereke érdekében is.
36 ha meghalna akkor a gyereke örökölné a lakását, szóval nem kellene onnan kijelentkezniük
A kérdező akkor sem tudnà megszerezni a pasi lakássát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!