Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Azok, akik terrorizálják a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik terrorizálják a párjukat, a korábbi kapcsolataikban is így viselkedtek?

Figyelt kérdés

2022. nov. 15. 06:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg, normális ember nem csinál ilyet, úgyhogy az exel is szemét módon viselkedett.
2022. nov. 15. 06:53
 2/12 anonim ***** válasza:
27%
Lehet traumát hordoznak magukban azért viselkedtek így…
2022. nov. 15. 07:03
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nem feltétlen, velem is volt olyan hogy exem kihozta belőlem a leg- rosszabb oldalam, de tényleg! Így vissza gondolva mintha abban az időszakban valaki más irányította volna a testem, meg mindent, ijesztő volt.. de érdekes mert előtte lévő párjaimmal soha nem viselkedtem így.

Sőt! A mostanival sem.

2022. nov. 15. 07:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Egy nárcit nézve pl mindegyik kapcsolatában az.

Vagy mentális beteg féltekenyek is minden kapcsolatukban azok.

Vagy a kisebbségi komplexusosak is.

Es igy tovább.

2022. nov. 15. 07:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nem biztos. Egy kapcsolat olyasmi, mintha két embert feloldanánk egymásban, és a két zagyvából kevernénk valami koktélt. Ha valakiben ott van az erőszakosság mint összetevő, az nagyon veszélyes, de nem biztos, hogy reakcióba lép a partner trutymóival.

Pl a feleségemmel vesztünk már össze nem egyszer magunkból kikelve, úgy, hogy közben egymással nem volt bajunk, csak a tehetetlenség és a frusztráció ért el egy szintet. Ha egy erőszakos ember lennék, akkor sem hiszem, hogy bántottam volna, mert nem rá haragudtam. Lehet, hogy bútort széttörtem volna, de nem őt.

Ezzel szemben volt olyan lány haverom, akivel jártam is rövidebb ideig, aki két mondatban úgy meg tudott bántani és fel tudott cseszni, hogy legszívesebben helyben megütöttem volna. Ha bennem ott van az erőszak, szinte biztosan meg is teszem. És sajnos volt is, aki megtette.

Na ezzel én nem az agresszív embereket mentegetem, mert ahogy mondtam, én sem bántottam az említett lányt, szerintem még szóban is visszafogtam magam. Csak annyit mondok, hogy egy erőszakos, terrorizáló ember nem SZÜKSÉGSZERŰEN viselkedett így az előző kapcsolatában.

2022. nov. 15. 11:02
 6/12 anonim ***** válasza:
5. Ertheto minden no mast valt ki egy ferfibol ugy osszesegben .
2022. nov. 15. 11:36
 7/12 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a másik tehet róla?
2022. nov. 15. 13:24
 8/12 anonim ***** válasza:
6# ez fordítva is igaz.. :))
2022. nov. 15. 14:06
 9/12 anonim ***** válasza:
7# vannak esetek amikor igen… sőt, szerintem javarészt ez miatt olyanok amilyenek a párjukkal.
2022. nov. 15. 14:06
 10/12 anonim ***** válasza:

"Akkor ezek szerint a másik tehet róla?"

Biztos voltam benne, hogy ezt a félreértést nem lehet kikerülni, úgyhogy külön örülök, hogy feltetted ezt a kérdést: nem, nem más tehet róla.

Amit én személy szerint mondani akartam az mindösszesen annyi, hogy egy erőszakos ember sem mindig és mindenkivel erőszakos. Ez nem jelenti azt, hogy az erőszak elszenvedője lenne felelős az erőszakért.

2022. nov. 15. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!